Anthony_Moltafet ارسال شده در January 15, 2025 at 11:23 #85470 ارسال شده در January 15, 2025 at 11:23 شما در بازی: Robert_Sinz نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Walton_Winner و Gorbe_Winner اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول ۹ در فکشنی نیستم توضیحات شکایت: بنده یک فم داشتم خونه نداشت/ad زدم و تبلیغ کردم که خونه میخوام در ساحل یکی پیام داد گفت دارم گفتم بیا اسپان اومد منو بورد به سمت گنگ بالاس گفت فم میفروشی منم قصد فروش داشتم گفت ۵۰کک میخرم منم گفتم باید داداشام از مدرسه بیان بعد که اینو والتون شنید گفت ۱۰۰کک منم حرف قدیمم رو زدم بعد آنقدر حرف زدن گفتم باش اونا به من گفتن که /fmenu بزنم بعد گزینه ۸ منم این کار کردم اول آیدی طرف خواست منم زدم فکر کردم بعد از آیدی قیمت هم میخواد که من تنظیم منم نگو نه اینطور نبوده اینا تا من فم بهشون دادم منو عجکت کرد بعد منو از فم خودم کیک کردن مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...)
Hamed_Aogiri ارسال شده در January 15, 2025 at 12:11 #85477 ارسال شده در January 15, 2025 at 12:11 (ویرایش شده) سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی ◄ - شکایت شما بررسی و رد شد ✕ ◄ - دلایل به شرح زیر میباشد : 1 • شکایت از دو نفر همزمان در یک شکایت ممکن نیست و طبق قوانین قابل پیگیری نخواهد بود. 2 • مدارک شما توضیحات شما را تصویب نمیکند و نمیتوان این دو را با هم مطابقت داد، زیرا مدارک کامل نمیباشد، حتی اگر دلیل شماره یک را رعایت کنید باز هم اگر مدارک کامل نباشد شکایت شما قابل پیگیری نخواهد بود. 3 • از تاریخ مدرک شما بیشتر از 24 ساعت گذشته است و طبق قوانین اگر 24 ساعت از تاریخ مدارک گذشته باشد شکایت قابل پیگیری نخواهد بود. ◃ - تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ◃ - کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : IRan_Role_Play@ • ⌲ ویرایش شده در January 15, 2025 at 12:13 توسط Hamed_Aogiri 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜
پست های پیشنهاد شده