Mahan_Mafiaa ارسال شده در January 14, 2025 at 19:17 ارسال شده در January 14, 2025 at 19:17 نام شما در بازی:Mahan_Mafiaa نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید:Shahrad_Matrix اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Level:31 Faction:none توضیحات شکایت:بدون هیچ اخطاری بدون هیچ دفاعیه ای از فکشن کیکم کرد نه وارن داشتم میگم حتی تو ویبوکمم ثبت نشده کیکم میگم مدرک بده میگ داخله هد دولت ثبت شده درخواست مدرک دارم مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...)
Shahrad_Matrix ارسال شده در January 15, 2025 at 06:35 ارسال شده در January 15, 2025 at 06:35 11 ساعت قبل، Mahan_Mafiaa گفته است: نام شما در بازی:Mahan_Mafiaa نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید:Shahrad_Matrix اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Level:31 Faction:none توضیحات شکایت:بدون هیچ اخطاری بدون هیچ دفاعیه ای از فکشن کیکم کرد نه وارن داشتم میگم حتی تو ویبوکمم ثبت نشده کیکم میگم مدرک بده میگ داخله هد دولت ثبت شده درخواست مدرک دارم مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) سلام عزیزم شما دو وارن داشتی از قبل بعد Vdm هم میکنی بعدش میگی من به شما اخطار بدم؟ کیکتون با مدارک کامل انجام شده و. با هماهنگی هد دولت بوده
Mahan_Mafiaa ارسال شده در January 15, 2025 at 08:56 نویسنده ارسال شده در January 15, 2025 at 08:56 2 ساعت قبل، Shahrad_Matrix گفته است: سلام عزیزم شما دو وارن داشتی از قبل بعد Vdm هم میکنی بعدش میگی من به شما اخطار بدم؟ کیکتون با مدارک کامل انجام شده و. با هماهنگی هد دولت بوده عزیز ازت فلسفه نخواستم
Kai_Quantum ارسال شده در January 16, 2025 at 08:20 ارسال شده در January 16, 2025 at 08:20 در ۱۴۰۳/۱۰/۲۶ در 10:05، Shahrad_Matrix گفته است: سلام عزیزم شما دو وارن داشتی از قبل بعد Vdm هم میکنی بعدش میگی من به شما اخطار بدم؟ کیکتون با مدارک کامل انجام شده و. با هماهنگی هد دولت بوده عزیز با مدرک باید حرف بزنی من کاری ندارم ها ولی مدرک باید بدی 1
Shahrad_Matrix ارسال شده در January 16, 2025 at 16:59 ارسال شده در January 16, 2025 at 16:59 8 ساعت قبل، Rostam_Rail گفته است: عزیز با مدرک باید حرف بزنی من کاری ندارم ها ولی مدرک باید بدی مدرک ها در اختیار ادمین ها قرار گرفته نیازی نیست دوباره بدم اینجا 1
Frank_Master ارسال شده در January 20, 2025 at 10:28 ارسال شده در January 20, 2025 at 10:28 نام شما در بازی:Frank_Master نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید:Shahrad_Matrix اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): evel:17 Faction:none توضیحات شکایت:سلام خسته نباشید من ۳۹ روز توی فکشن آرمی بودم فعالیتم خیلی داشتم و تازه رنک هفت شده بودم که پایانمو و بگیرم ولی دوتا وارن داشتم که با ربات دولت تایید شدن و به شهراد عزیز داخل تلگرام فرستادم و اون دوتا وارن و پاک کرد اومدم گفتم پایانمو و بده بعدش گفت وایسا دوتا شکایت شده ازت و قبول دارم اگه شکایتم ازم شده بود باید دوتا وارن بهم میداد ولی از فکشن کیکم کرد با اینکه هیچی وارنی نداشتم و ۱۶۰۰کک داده بودم دوتا وارن قبلی پاک کرده بودم تا پایان بگیرم تازه کیک شدنم از فکشن داخل wbook ام ثبت نشده و بهم گفت چون یکی وارن داشتی کیک میشی در جایی که من همون وارن و بهش گفتم دیشب همون روز برام پاک کرد یعنی من هیچی وارن نداشتم اگه میشه پیوی چیزی بدید مدرک هارو بفرستم
Shahrad_Matrix ارسال شده در January 20, 2025 at 19:00 ارسال شده در January 20, 2025 at 19:00 در ۱۴۰۳/۱۱/۱ در 13:58، Frank_Master گفته است: نام شما در بازی:Frank_Master نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید:Shahrad_Matrix اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): evel:17 Faction:none توضیحات شکایت:سلام خسته نباشید من ۳۹ روز توی فکشن آرمی بودم فعالیتم خیلی داشتم و تازه رنک هفت شده بودم که پایانمو و بگیرم ولی دوتا وارن داشتم که با ربات دولت تایید شدن و به شهراد عزیز داخل تلگرام فرستادم و اون دوتا وارن و پاک کرد اومدم گفتم پایانمو و بده بعدش گفت وایسا دوتا شکایت شده ازت و قبول دارم اگه شکایتم ازم شده بود باید دوتا وارن بهم میداد ولی از فکشن کیکم کرد با اینکه هیچی وارنی نداشتم و ۱۶۰۰کک داده بودم دوتا وارن قبلی پاک کرده بودم تا پایان بگیرم تازه کیک شدنم از فکشن داخل wbook ام ثبت نشده و بهم گفت چون یکی وارن داشتی کیک میشی در جایی که من همون وارن و بهش گفتم دیشب همون روز برام پاک کرد یعنی من هیچی وارن نداشتم اگه میشه پیوی چیزی بدید مدرک هارو بفرستم واقعا خودت خندت نگرفت عزیزم که اینو گفتی؟ این همه برات توضیح دادم دوباره اومدی گفتیش؟ طبق قوانین اگر که شما در طول حضورتون تو فکشن سه وارن بگیرید چه پاک شده باشه چه نشده باشه کیک میشید با تشکر🙏🏻
Mahan_Mafiaa ارسال شده در January 21, 2025 at 05:12 نویسنده ارسال شده در January 21, 2025 at 05:12 در ۱۴۰۳/۱۱/۲ در 08:31، Demon_Crossbow گفته است: اگه اینطور باشه دیگه وارن پاک کردن چه معنی میده نه دیگ داش این قانون برا هرکسی صدق نمیکنه بابا مهیارشون ک همش چت کرده میاد تو بازی سه تا وارن گرفت بهش اخطار داد
Shahrad_Matrix ارسال شده در January 21, 2025 at 12:27 ارسال شده در January 21, 2025 at 12:27 اگه وارن پاک نکنی بعد یک هفته وارن بعدی رو میگیری به خاطراینه
Vincenzo_Paradise ارسال شده در January 22, 2025 at 01:57 ارسال شده در January 22, 2025 at 01:57 ⚜️ سلام و خدمت شما پلیر عزیز ⚜️ 💠 @Mahan_Mafiaa 📑 شکایت شما بررسی و رد شد ❌ 📄 دلایل : - تمامی مدارک کیک در بایگانی بررسی شده و لیدر مدارک کامل رو ارائه داده بودند و کیک به درستی بوده 🌾 با تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ، پیروز و پاینده باشید 🤍 🔰 Telegram Channel : @IRan_Role_Play 🔰 ✒️ 𝑳𝒊𝒏𝒖𝒙𝑴𝒂𝒔𝒕𝒆𝒓𝑿
پست های پیشنهاد شده