Hesam_Eclipse ارسال شده در January 11, 2025 at 08:25 #84748 ارسال شده در January 11, 2025 at 08:25 نام شما در بازی:Hesam_Eclipse نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید:Arya_Winner اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول ۱۸ عضو هیچی نیستم توضیحات شکایت: بنده به ایشون پیام دادم برای عضو شدن در گنگ گرو ولی خب ایشون بهونه آوردن و گیر الکی دادن و گفتن که نمیارن منو با اینکه بنده بهشون گفتم داخل وار ریک میگیرم و اینکه حتی ریک ایم بنده مورد قبول بود ولی نیاوردن و بلاک کردن بنده رو مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...)
Arya_Scarlett ارسال شده در January 11, 2025 at 14:27 #84796 ارسال شده در January 11, 2025 at 14:27 6 ساعت قبل، Hesam_Eclipse گفته است: نام شما در بازی:Hesam_Eclipse نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید:Arya_Winner اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول ۱۸ عضو هیچی نیستم توضیحات شکایت: بنده به ایشون پیام دادم برای عضو شدن در گنگ گرو ولی خب ایشون بهونه آوردن و گیر الکی دادن و گفتن که نمیارن منو با اینکه بنده بهشون گفتم داخل وار ریک میگیرم و اینکه حتی ریک ایم بنده مورد قبول بود ولی نیاوردن و بلاک کردن بنده رو مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) عزیز تو به من میگی من قبلا ریک نگرفتم مشکلی برام پیش نیومده انتظار داری بیارمت؟ ۱. مدارکت برای دو روز پیشه از ۲۴ ساعت گذشته ۲. بنده میتونم درخواست عضویتت رد کنم مجبور نیستم هرکی اومد پیویم بیارم
Hesam_Eclipse ارسال شده در January 11, 2025 at 15:08 نویسنده #84800 ارسال شده در January 11, 2025 at 15:08 خیر بنده عکس/mm رو فرستادم و جدید هست بعدش بالا گفتم که ریک میگیرم وقتی بلاک کردی
Leon_ Corleone ارسال شده در January 11, 2025 at 15:10 #84801 ارسال شده در January 11, 2025 at 15:10 6 ساعت قبل، Hesam_Eclipse گفته است: نام شما در بازی:Hesam_Eclipse نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید:Arya_Winner اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول ۱۸ عضو هیچی نیستم توضیحات شکایت: بنده به ایشون پیام دادم برای عضو شدن در گنگ گرو ولی خب ایشون بهونه آوردن و گیر الکی دادن و گفتن که نمیارن منو با اینکه بنده بهشون گفتم داخل وار ریک میگیرم و اینکه حتی ریک ایم بنده مورد قبول بود ولی نیاوردن و بلاک کردن بنده رو مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) بچ. ه سال چیکص میگی مگه اینجا دولته اجباری بیاره سید اینجا گتو هست کلفته میتونه نیاره
Leon_ Corleone ارسال شده در January 11, 2025 at 15:13 #84802 ارسال شده در January 11, 2025 at 15:13 6 ساعت قبل، Hesam_Eclipse گفته است: نام شما در بازی:Hesam_Eclipse نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید:Arya_Winner اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول ۱۸ عضو هیچی نیستم توضیحات شکایت: بنده به ایشون پیام دادم برای عضو شدن در گنگ گرو ولی خب ایشون بهونه آوردن و گیر الکی دادن و گفتن که نمیارن منو با اینکه بنده بهشون گفتم داخل وار ریک میگیرم و اینکه حتی ریک ایم بنده مورد قبول بود ولی نیاوردن و بلاک کردن بنده رو مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) د کو*دک تو هنوز با سمپ پلی میدی میخای بیا گتو؟
Hesam_Eclipse ارسال شده در January 11, 2025 at 18:41 نویسنده #84910 ارسال شده در January 11, 2025 at 18:41 3 ساعت قبل، Leo_Belandorezz گفته است: بچ. ه سال چیکص میگی مگه اینجا دولته اجباری بیاره سید اینجا گتو هست کلفته میتونه نیاره اولا درست حرف بزن بعدش همین حرفات فروم باز میدم جناب Leo_Belandorezz همینه که هست حق بلاک کردن نداشت
Amin_Matrix ارسال شده در January 11, 2025 at 18:54 #84933 ارسال شده در January 11, 2025 at 18:54 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ❌ شکایت شما رد شد. دلایل : 1. شکایت شما بررسی و رد شد. امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. Channel Telegram: @IRan_Role_Play 6 2 @ اشتراک گذاری
پست های پیشنهاد شده