Rahman_Abbasi ارسال شده در January 9, 2025 at 10:57 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2025 at 10:57 نام شما در بازی: Rahman_Abbasi نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Saman_KaFaR اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Level 14 ، فکشن ندارم توضیحات شکایت: به من گفت فوش ناموسی بدم سر اینکه تو شغل مگنت فیشینگ داشتم کار میکردم اتفاقی قایقم خورد بهش بعد گفتم طبق فیلم دی ام کن ولی ممنوعه ، بعد دی ام کرد و پلیسی نبود که بیاد بگیرتش در کل دی ام ممنوعه طبق قانون سرور من بگم دی ام کن اون نباید میکرد من بهش گفتم دی ام ممنوع هست مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) az_recorder_۲۰۲۵۰۱۰۹_۱۴۱۲۵۱.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Ehsan_Corleone ارسال شده در January 10, 2025 at 06:34 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2025 at 06:34 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز شکایت شما پیگیری و قبول شد ✅ برای بازیکن مورد نظر مجازات صورت خواهد گرفت. امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید.🌹 ꔹ Channel Telegram : @IRan_Role_Play ꔹ 𝑬𝒉𝒔𝒂𝒏_𝑪𝒐𝒓𝒍𝒆𝒐𝒏𝒆 [𝑨] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده