Jack_Quantum ارسال شده در January 8, 2025 at 22:20 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2025 at 22:20 نام شما در بازی:Jack_Samurai نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Sajad_Rail اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):آرمی رنک ۳ لول ۲۲ سن ۳۲ توضیحات شکایت: آقا من داشتم با رفیقم فایت وی دی ام میدادیم نوپو یا پیدی به من وانتت به دلیل پی ام داد InShot_۲۰۲۵۰۱۰۹_۰۱۴۵۵۳۷۵۱.mp4 مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Kai_Havertz ارسال شده در January 9, 2025 at 06:03 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2025 at 06:03 7 ساعت قبل، Jack_Samurai گفته است: نام شما در بازی:Jack_Samurai نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Sajad_Rail اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):آرمی رنک ۳ لول ۲۲ سن ۳۲ توضیحات شکایت: آقا من داشتم با رفیقم فایت وی دی ام میدادیم نوپو یا پیدی به من وانتت به دلیل پی ام داد InShot_۲۰۲۵۰۱۰۹_۰۱۴۵۵۳۷۵۱.mp4 13.42 MB · 0 دانلود مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) عزیز وی دی ام هه دیگه 🫵😑 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mohamad_Killer ارسال شده در January 9, 2025 at 10:47 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2025 at 10:47 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ❌ شکایت شما رد شد. دلایل : 1. شات mm/ ارسال نکردید. امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. Channel Telegram: @IRan_Role_Play لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده