Nima_Classic ارسال شده در January 8, 2025 at 16:58 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2025 at 16:58 این اقا که مثل این که دولتی هستن حالا کاری ندارم LSPD هست یا FBI اومده پیش من با ماسک و من هم درحالی که داشتم بار میبردم اس اف یا همون شهر دو اومده با متور به ماشین زربه میزنه و من یکم جلوتر وایسادم ببینم چرا داره به من میزنه پیاده شده و به لاستیک های ماشین تیر زده و اومد ایم رو بگیره منم بزنه من رفتم جلوتر ماشین رو به حالت کاور گزاشتمش و تو تا تیر زدم و ناک شد رفتم جلوتر میگم چرا زدی میبینم وانتد داده و میگم چرا میگه تیر زدی بهم تو اگر LSPD باشی تو اف دیوتی نباید وانتد بدی و اگر هم FBI باشی نباید بیای به مردم تیر بزنی و همین طوری ۲ وانتد داده به من من ۲ سال پیش بودم تو سرور وانتد DM ۳ تا هست و این اقا برای اکتیویتی که داره میاد به مردم وانتد میده به این صورت و بعد از این که گفتم با ویس میدم فروم سریع AFK شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Ehsan_Linux ارسال شده در January 8, 2025 at 21:53 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2025 at 21:53 ⚜️ سلام و خدمت شما پلیر عزیز ⚜️ 💠 @Nima_Classic 📑 شکایت شما بررسی و رد شد ❌ 📄 دلایل : - رعایت نکردن قوانین نحوه صحیح شکایت 🌾 با تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ، پیروز و پاینده باشید 🤍 🔰 Telegram Channel : @IRan_Role_Play 🔰 ✒️ 𝑳𝒊𝒏𝒖𝒙𝑴𝒂𝒔𝒕𝒆𝒓𝑿 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده