Saman_KaFaR ارسال شده در January 8, 2025 at 12:56 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2025 at 12:56 نام شما در بازی:Saman_KaFaR نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Hitman_Guard اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):لول ۷ توضیحات شکایت:داشتم فرومتو نگاه میکردم که دیدم از یکی شکایت کردی حالا اینجاش به من مربوط نیس تو چطوری ۱۷ تا تیر داری برای شیلیک😂😂😂😂🗿 یکی فروم میزاری خواهش با کلاینت بیا😂 مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hitman_Guard ارسال شده در January 8, 2025 at 14:38 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2025 at 14:38 1 ساعت قبل، Saman_KaFaR گفته است: نام شما در بازی:Saman_KaFaR نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Hitman_Guard اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):لول ۷ توضیحات شکایت:داشتم فرومتو نگاه میکردم که دیدم از یکی شکایت کردی حالا اینجاش به من مربوط نیس تو چطوری ۱۷ تا تیر داری برای شیلیک😂😂😂😂🗿 یکی فروم میزاری خواهش با کلاینت بیا😂 مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) سلام داداش من سمپ ساده دارم این پک شاید فکر کردی دیز الانم عکس میفرستم دقیق تر نگاه کن که فرق دیز و پیستول چیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hitman_Guard ارسال شده در January 8, 2025 at 14:43 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2025 at 14:43 حتی تو دستم نگاه کنی پیستول دستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hitman_Guard ارسال شده در January 8, 2025 at 15:00 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2025 at 15:00 2 ساعت قبل، Saman_KaFaR گفته است: نام شما در بازی:Saman_KaFaR نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Hitman_Guard اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):لول ۷ توضیحات شکایت:داشتم فرومتو نگاه میکردم که دیدم از یکی شکایت کردی حالا اینجاش به من مربوط نیس تو چطوری ۱۷ تا تیر داری برای شیلیک😂😂😂😂🗿 یکی فروم میزاری خواهش با کلاینت بیا😂 مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) این الان پیستول یا دیز؟ نگاه کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Saman_KaFaR ارسال شده در January 8, 2025 at 15:21 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2025 at 15:21 19 دقیقه قبل، Hitman_Guard گفته است: این الان پیستول یا دیز؟ نگاه کن دایی سوال من اینه پک من شبیه پک تو هس ولی چرا من ۱۴ تا تیر دارم تو ۱۷ تا؟ بحاطر فروم پولامو **** کلمه فیلتر شده **** دادم 🗿🗿😂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Saman_KaFaR ارسال شده در January 8, 2025 at 15:25 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2025 at 15:25 (ویرایش شده) 3 دقیقه قبل، Saman_KaFaR گفته است: دایی سوال من اینه پک من شبیه پک تو هس ولی چرا من ۱۴ تا تیر دارم تو ۱۷ تا؟ بحاطر فروم پولامو **** کلمه فیلتر شده **** دادم 🗿🗿😂 25 دقیقه قبل، Hitman_Guard گفته است: این الان پیستول یا دیز؟ نگاه کن هعب ج ق کورم کرد پیستول دیز میبینم ویرایش شده در January 8, 2025 at 15:26 توسط Saman_KaFaR اشتباه شود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hitman_Guard ارسال شده در January 8, 2025 at 15:59 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2025 at 15:59 3 ساعت قبل، Saman_KaFaR گفته است: نام شما در بازی:Saman_KaFaR نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Hitman_Guard اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):لول ۷ توضیحات شکایت:داشتم فرومتو نگاه میکردم که دیدم از یکی شکایت کردی حالا اینجاش به من مربوط نیس تو چطوری ۱۷ تا تیر داری برای شیلیک😂😂😂😂🗿 یکی فروم میزاری خواهش با کلاینت بیا😂 مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) داداش میدونم چیکار کردی ضایع هم هست که گفتی 14تا تیر من دنبال دردسر و فروم و... نیستم دیگه به خوبی تمومش کن کشش هم نده دیگه معلوم 🤝 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Saman_KaFaR ارسال شده در January 8, 2025 at 16:09 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2025 at 16:09 8 دقیقه قبل، Hitman_Guard گفته است: داداش میدونم چیکار کردی ضایع هم هست که گفتی 14تا تیر من دنبال دردسر و فروم و... نیستم دیگه به خوبی تمومش کن کشش هم نده دیگه معلوم 🤝 بهتره بری اکانت ۲ بسازی چون ۱۰۰ نفر دارن فرومت میزارن🗿 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hitman_Guard ارسال شده در January 8, 2025 at 16:35 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2025 at 16:35 24 دقیقه قبل، Saman_KaFaR گفته است: بهتره بری اکانت ۲ بسازی چون ۱۰۰ نفر دارن فرومت میزارن🗿 اوکی ولی لازم نیست برنامه ریزی کنی که من از فکشن کیک بشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Saman_KaFaR ارسال شده در January 8, 2025 at 18:17 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2025 at 18:17 1 ساعت قبل، Hitman_Guard گفته است: اوکی ولی لازم نیست برنامه ریزی کنی که من از فکشن کیک بشم من وقت خودم برای شکست کسی هدر نمیدم امیدوارم فروم من قبول نشه اگد ویراش میتونستم فروم را پاک میکردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Ehsan_Linux ارسال شده در January 8, 2025 at 21:57 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2025 at 21:57 ⚜️ سلام و خدمت شما پلیر عزیز ⚜️ 💠 @Saman_KaFaR - @Hitman_Guard 📑 شکایت شما بررسی و رد شد ❌ 📄 دلایل : - شکایت بی ربط بوده و بدون دلیل - بازیکن @Saman_KaFaR Warn Trash دریافت خواهید کرد ✓ 🌾 با تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ، پیروز و پاینده باشید 🤍 🔰 Telegram Channel : @IRan_Role_Play 🔰 ✒️ 𝑳𝒊𝒏𝒖𝒙𝑴𝒂𝒔𝒕𝒆𝒓𝑿 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده