Armita_Killer ارسال شده در January 8, 2025 at 11:53 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2025 at 11:53 نام شما در بازی: Armita_Linux نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: John_Wenbleyzz اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول 23 نیوز رنک 2 توضیحات شکایت: اومدم ادیت بزنم به بقیه گفتم ادیت نمیزنید گفتن نه تو ادیت بزن گفتم باشه اومدم دارم ادیت میزنم ایشون اومده داره فحش میده میگه برد بزار اینا ادیت بزنن مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hamed_Aogiri ارسال شده در January 8, 2025 at 12:36 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2025 at 12:36 سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی ◄ - شکایت شما بررسی و قبول شد ✓ ◃ - برای بازیکن مورد نظر ( John_Wenbleyzz ) ◁ - مجازات صورت خواهد گرفت. ◃ - تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. ◃ - کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : IRan_Role_Play@ • ⌲ 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده