Parsa_Genesis ارسال شده در January 7, 2025 at 09:12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2025 at 09:12 نام شما در بازی: Parsa_Excalibur نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید: Abolfazl_Onepiece اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): level:20 عضو فکشن نیستم توضیحات شکایت: من دمز بودم ابول منو الکی کیک کرد من اصلا نرفتم وار رفتم ببینم چند چندن من یه منفی دادم اف کیک داد و بدون پانیش این اصلا مجاز نیست مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Batman_Onepiece ارسال شده در January 7, 2025 at 10:13 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2025 at 10:13 الله اکبر به شیطان لعنت هر ثانیه ی حرف میسازی ؟ اول میگفتی من اصلا وار ۲۱ نبودم ۲۳ میخاستم بیام دیدم کیک شدم بعد شات دادم تو وار بودی گفتی ی لحظه امدم رفتم کیکت کنم اف شدی که مثلا کیک نشی الانم از اف شدن زدی به دمز بودنت اینم مدرک که تو وار بودی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Matin_Crossbow ارسال شده در January 7, 2025 at 13:15 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2025 at 13:15 3 ساعت قبل، Abolfazl_Onepiecee گفته است: الله اکبر به شیطان لعنت هر ثانیه ی حرف میسازی ؟ اول میگفتی من اصلا وار ۲۱ نبودم ۲۳ میخاستم بیام دیدم کیک شدم بعد شات دادم تو وار بودی گفتی ی لحظه امدم رفتم کیکت کنم اف شدی که مثلا کیک نشی الانم از اف شدن زدی به دمز بودنت اینم مدرک که تو وار بودی به تو نمیرسه اسم خدا رو بیاره پلش ۶ گان گرفتی از من پولشو هم ندادی 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
.Parsa_Genesis ارسال شده در January 7, 2025 at 17:36 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2025 at 17:36 7 ساعت قبل، Abolfazl_Onepiecee گفته است: الله اکبر به شیطان لعنت هر ثانیه ی حرف میسازی ؟ اول میگفتی من اصلا وار ۲۱ نبودم ۲۳ میخاستم بیام دیدم کیک شدم بعد شات دادم تو وار بودی گفتی ی لحظه امدم رفتم کیکت کنم اف شدی که مثلا کیک نشی الانم از اف شدن زدی به دمز بودنت اینم مدرک که تو وار بودی اب **** کلمه فیلتر شده **** من آف شدم ک منفی ندم گوز ممبر چرا زر میزنی آنقدر بی **** کلمه فیلتر شده **** هستی ک بلاک میکنی گوزو 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Parsa_Genesis ارسال شده در January 7, 2025 at 18:03 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2025 at 18:03 7 ساعت قبل، Abolfazl_Onepiecee گفته است: الله اکبر به شیطان لعنت هر ثانیه ی حرف میسازی ؟ اول میگفتی من اصلا وار ۲۱ نبودم ۲۳ میخاستم بیام دیدم کیک شدم بعد شات دادم تو وار بودی گفتی ی لحظه امدم رفتم کیکت کنم اف شدی که مثلا کیک نشی الانم از اف شدن زدی به دمز بودنت اینم مدرک که تو وار بودی من آمدم بینم چند چندیم یه منفی دادم بعد آف شدم چه ربطی داره به کیک تو آف کیک دادی و بدون پانیش این مجاز نیست دیموتت مبارک 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Amin_Matrix ارسال شده در January 9, 2025 at 08:31 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2025 at 08:31 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ✔️شکایت شما پیگیری و قبول شد. برای بازیکن مورد نظر مجازات صورت خواهد گرفت. تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. Channel Telegram: @IRan_Role_Play 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده