Yaman_Wenbleyzz ارسال شده در January 6, 2025 at 16:56 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2025 at 16:56 نام شما در بازی:Mohamad_Wenbleyzz نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Heydar_Hermanos اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Leve 19 Vagos R6 توضیحات شکایت: هات داگ وسط وار مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) VID_۲۰۲۵۰۱۰۶_۲۰۱۷۴۹.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Heydar_Scarlett ارسال شده در January 6, 2025 at 18:24 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2025 at 18:24 ۱ ساعت قبل، Mohamad_Wenbleyzz گفته است: نام شما در بازی:Mohamad_Wenbleyzz نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Heydar_Hermanos اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Leve 19 Vagos R6 توضیحات شکایت: هات داگ وسط وار مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) VID_۲۰۲۵۰۱۰۶_۲۰۱۷۴۹.mp4 13.25 MB · 0 دانلود Screenrecorder-2025-01-06-19-40-29-30.mp4 ما تو فایت نبودیم دوست عزیز ایمت یک ثانیه رو من باز شد دوتا دمیجت کردم در حال فرار بودی من از عقب دمیج شدم در صورتی غلطه که تو منو دمیج کرده باشی و من تو فایت با تو هات داگ زده باشم ولی از عقب دارم دمیج میشم و عقبی هیچ ربطی به فایت من و تو نداره و هات داگ منم تو فایت با تو زده نشده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Michael_Matrix ارسال شده در January 7, 2025 at 08:06 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2025 at 08:06 ⌯سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی⌯ ⌯ شکایت شما بررسی و رد شد ✕ ⌯ دلیل : ⌯ 1 : تایم ریکورد برای شکایت باید حداقل 10 ثانیه باشد. ⌯ تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. ⌯ کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : ⌯ IRan_Role_Play@ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده