Catalina_Classic ارسال شده در January 4, 2025 at 18:21 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2025 at 18:21 نام شما در بازی: Sandy_Classic نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید:Godwill_Bloodline اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):Level 45 Aztecas R 7 توضیحات شکایت: ندادن رنک مورد نظر به ممبر و حساب نشدن کیل مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) VID_20250104_213347.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Deimos_Bloodline ارسال شده در January 4, 2025 at 18:38 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2025 at 18:38 15 دقیقه قبل، Sandy_Classic گفته است: نام شما در بازی: Sandy_Classic نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید:Godwill_Bloodline اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):Level 45 Aztecas R 7 توضیحات شکایت: ندادن رنک مورد نظر به ممبر و حساب نشدن کیل مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) VID_20250104_213347.mp4 عزیز جاناون شخصو یکی دیگه کیل کرده یا اصن کیل نشده من هر ممبریو اینوایت میکنم بلافاصله رنک ۶ میکنم ادامین عزیز هم لاگ رو چک میکنن متوجهمیشن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Catalina_Classic ارسال شده در January 4, 2025 at 18:53 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2025 at 18:53 14 دقیقه قبل، Godwill_Bloodline گفته است: عزیز جاناون شخصو یکی دیگه کیل کرده یا اصن کیل نشده من هر ممبریو اینوایت میکنم بلافاصله رنک ۶ میکنم ادامین عزیز هم لاگ رو چک میکنن متوجهمیشن اگه ممبر دیگه ای کیل کرده باشه تو پیام ها میاره اگه هم که میگی کیل نشده پس چی شد تجزیه شد ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Deimos_Bloodline ارسال شده در January 4, 2025 at 19:01 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2025 at 19:01 8 دقیقه قبل، Sandy_Classic گفته است: اگه ممبر دیگه ای کیل کرده باشه تو پیام ها میاره اگه هم که میگی کیل نشده پس چی شد تجزیه شد ؟ من به تمامی ممبرا رنکاشونو دادم بمونه با ادمین بیاد لاگ یا هرچی میخواد چک کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Amin_Matrix ارسال شده در January 4, 2025 at 20:30 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2025 at 20:30 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ✔️شکایت شما پیگیری و قبول شد. برای بازیکن مورد نظر مجازات صورت خواهد گرفت. تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. Channel Telegram: @IRan_Role_Play 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده