William_Aryan ارسال شده در January 3, 2025 at 18:08 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2025 at 18:08 نام شما در بازی: Soran_Moltafet نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Useless_Onepiece اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Medic R3 _ level 16 توضیحات شکایت: سلام درود و خسته نباشید خدمت شما عزیزان من از این پلیر شکایت دارم . دارم با موتور رد میشم بدون دلیل میاد وسط خیابان DM میکنه یعنی چی این موضوع رو پیگیری کنید داخل گنگ گروو استیرید هم همچین پلیر های هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Kamarove_Mafia ارسال شده در January 3, 2025 at 18:36 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2025 at 18:36 ◈ سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ❌ شکایت شما بررسی و رد شد ! » دلایل: - اسم گیم با اسم حساب انجمن متفاوت است - عکس mm/ ارسال نشده است - عنوان شکایت باید اسم پلیر باشد » امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. ꔹ Channel Telegram : @IRan_Role_Play ꔹ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده