Saed_Lord ارسال شده در January 3, 2025 at 14:57 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2025 at 14:57 نام شما در بازی: Saed_Nova نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Yasin_Rail اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): فکشن نیستم لول 18 توضیحات شکایت: دوتا وانتد داشتم با موتور داشتم دور میزدم که یهو Yasin_Rail سی اجکت کرد و کیلم کرد رفتم جیل مدرک-ریک بفرسته مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو... 1000004710.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Kai_Havertz ارسال شده در January 3, 2025 at 15:48 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2025 at 15:48 50 دقیقه قبل، Saed_Nova گفته است: نام شما در بازی: Saed_Nova نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Yasin_Rail اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): فکشن نیستم لول 18 توضیحات شکایت: دوتا وانتد داشتم با موتور داشتم دور میزدم که یهو Yasin_Rail سی اجکت کرد و کیلم کرد رفتم جیل مدرک-ریک بفرسته مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو... 1000004710.mp4 وانتد داشتی خو 🤣🤣 من که بهت وانتد ندادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Saed_Lord ارسال شده در January 3, 2025 at 22:18 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2025 at 22:18 6 ساعت قبل، Yasin_Rail گفته است: وانتد داشتی خو 🤣🤣 من که بهت وانتد ندادم تو ریکتو بده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Ehsan_Linux ارسال شده در January 5, 2025 at 23:05 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2025 at 23:05 ⚜️ سلام و خدمت شما پلیر عزیز ⚜️ 💠 @Saed_Nova 📑 شکایت شما بررسی و رد شد ❌ 📄 دلایل : - کافی نبودن مدارک 🌾 با تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ، پیروز و پاینده باشید 🤍 🔰 Telegram Channel : @IRan_Role_Play 🔰 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده