Taha_Nightmare ارسال شده در January 3, 2025 at 10:30 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2025 at 10:30 نام شما در بازی: Robert_Sinz نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید: Abolfazl_onepiece اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول ۹ در فکشنی نیستم توضیحات شکایت: من وارد بازی شدم تا از لیدر گان بگیرم برای وار گان گرفتم و رفتم تا از لیدر اسکین جدید بگیرم چون من r7 بودم و اسکین من مثل بچه های r6 بود رفتم بهش گفتم اسکین بده من نتم بد بود و کرش شدم وارد بازی شدم و دیدم من رو کیک کرده حتی رفتم گنگ تا بپرسم چرا بچه های گنگ منو کیل کردن امروز دوباره رفتم و لیدر بود پرسیدم گفت تو wbook نوشته چک کردم دیدم نقض قوانین ازش پرسیدم کدوم قانون گفت دیروز تو وار بودی من الان تو تعجبم مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Kocktel_Onepiecee ارسال شده در January 3, 2025 at 11:48 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2025 at 11:48 ۱ ساعت قبل، Robert_Sinz گفته است: نام شما در بازی: Robert_Sinz نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید: Abolfazl_onepiece اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول ۹ در فکشنی نیستم توضیحات شکایت: من وارد بازی شدم تا از لیدر گان بگیرم برای وار گان گرفتم و رفتم تا از لیدر اسکین جدید بگیرم چون من r7 بودم و اسکین من مثل بچه های r6 بود رفتم بهش گفتم اسکین بده من نتم بد بود و کرش شدم وارد بازی شدم و دیدم من رو کیک کرده حتی رفتم گنگ تا بپرسم چرا بچه های گنگ منو کیل کردن امروز دوباره رفتم و لیدر بود پرسیدم گفت تو wbook نوشته چک کردم دیدم نقض قوانین ازش پرسیدم کدوم قانون گفت دیروز تو وار بودی من الان تو تعجبم مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) از کمد دراگ هی ورمیداری اف میشی معلوم نیست کجا میبردی بعد گان بت میدم هی میگی گان ندادی ۲ بار بت گان دادم میگی گان ندادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Tony_Toshibaa ارسال شده در January 3, 2025 at 11:49 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2025 at 11:49 نام شما در بازی : Tony_Toshiba نام لیدر : Abolfazl_Onepiece توضیح: من شکایت دارم ایشون مارو عضو میکنه مارو و بعدش کیک میکنه دلیلم میزنه نقض کردن قوانین همه رو کیک میکنه تا فکشن پیونیش بگیریم ، بعد ما دارگ میزاریم از میپرسم چند گرم دراگ رنک آپ کیک میکنه یعنی چی من الان باید پول بدم تا فکشن پیونیشم بره یعنی چی فقط هم تهدید میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Kocktel_Onepiecee ارسال شده در January 3, 2025 at 12:36 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2025 at 12:36 46 دقیقه قبل، Tony_Toshibaa گفته است: نام شما در بازی : Tony_Toshiba نام لیدر : Abolfazl_Onepiece توضیح: من شکایت دارم ایشون مارو عضو میکنه مارو و بعدش کیک میکنه دلیلم میزنه نقض کردن قوانین همه رو کیک میکنه تا فکشن پیونیش بگیریم ، بعد ما دارگ میزاریم از میپرسم چند گرم دراگ رنک آپ کیک میکنه یعنی چی من الان باید پول بدم تا فکشن پیونیشم بره یعنی چی فقط هم تهدید میکنه صبح میگی من وار دارم هر دقیقه میگی من برم وار من وار دارم ینی چی میگمت من وار دارم منظورت نمیفهمم میگی هیچی ولش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Tony_Toshibaa ارسال شده در January 3, 2025 at 14:20 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2025 at 14:20 1 ساعت قبل، Abolfazl_Onepiecee گفته است: صبح میگی من وار دارم هر دقیقه میگی من برم وار من وار دارم ینی چی میگمت من وار دارم منظورت نمیفهمم میگی هیچی ولش اخ این دلیلی بر کیک؟ مرد حسابی چرا کیک میکنی ی کلمه بگو دیگ نگو زورت میاد؟ من که همه کار ها رو کردم بس دیگ بابا من بخاطر بچ بازی تو فکشن پیونیش گرفتم حتما لیدر برتر میشی بمون تا برسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Kocktel_Onepiecee ارسال شده در January 3, 2025 at 14:57 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2025 at 14:57 35 دقیقه قبل، Tony_Toshibaa گفته است: اخ این دلیلی بر کیک؟ مرد حسابی چرا کیک میکنی ی کلمه بگو دیگ نگو زورت میاد؟ من که همه کار ها رو کردم بس دیگ بابا من بخاطر بچ بازی تو فکشن پیونیش گرفتم حتما لیدر برتر میشی بمون تا برسی من وار دارم یکی چی مگه وار تکی باید وار زد اگه وار باشه همه میان بعد اگه هم باشه قبلش من بهتون میگم ساعت ۱۰ صبح میگی من وار دارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Tony_Toshibaa ارسال شده در January 3, 2025 at 15:24 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2025 at 15:24 26 دقیقه قبل، Abolfazl_Onepiecee گفته است: من وار دارم یکی چی مگه وار تکی باید وار زد اگه وار باشه همه میان بعد اگه هم باشه قبلش من بهتون میگم ساعت ۱۰ صبح میگی من وار دارم بیا برو بابا به زبون خوش میگفتی کیک؟ اخ کیک ؟ من شد تا دست خود ادمینم میبرم ولی تو رو از لیدری در میارم البته نگران نباش با این وضع کیکی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Taha_Nightmare ارسال شده در January 4, 2025 at 08:50 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2025 at 08:50 (ویرایش شده) 21 ساعت قبل، Abolfazl_Onepiecee گفته است: از کمد دراگ هی ورمیداری اف میشی معلوم نیست کجا میبردی بعد گان بت میدم هی میگی گان ندادی ۲ بار بت گان دادم میگی گان ندادی جناب ثابت کن من ۱۰۰ کلا ۱۰۰ دراگ برداشتم که وقتی تو وار اچ پیم کم بود بزنم خیر سرم خودم ۱ کیلو گذاشتم بعدشم من makegun زدم و گان ساختم اون میخواستم بزارم تو گاوصندوق خونم تمام امو هایی که داشتم به قرآن از هالووین بوده که کلاه جمع میکردم و بنده تازه متوجه شدم چطور گان بسازم من اومدم تا از شما گان بگیرم برای وار به قرآن من فقط یه بار برای وار یک گرفتم و وار رفتیم تیرم کم شد ۲۰ تا داشتم یه ربع مونده بود به وار ۲ من اومدم ازت گان گرفتم اونم برای وار ۲ این هایی که من گرفتم برای دو وار جداگانه بوده و اگر بنده تیر کافی داشتم نمیومدم از شما گان بگیرم بعدشم من نتم بد بوده و کرش میشدم و بعد از برداشتن دراگ من کرش شدم چندین بار کرش شدم فکر میکنم ۵ بار یا ۶ بار شد ویرایش شده در January 4, 2025 at 08:54 توسط Robert_Sinz فراموش کردم جمله آخر اضافی کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
ZAhed_Nasa ارسال شده در January 4, 2025 at 19:45 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2025 at 19:45 کاملا موافقم من گفتم گان بده برا وار کیک کرد با 30پانیش خوشت میاد ما پول پانیش بدیم دلیل نقض قوانین خوشت نمیاد عضو نکن عزیز ایشالله ب زودی دیموت میشی با این کارات لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Amin_Matrix ارسال شده در January 4, 2025 at 20:26 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2025 at 20:26 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ❌ شکایت شما رد شد. دلایل : 1. شکایت شما بررسی و رد شد. امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. Channel Telegram: @IRan_Role_Play 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده