Mohamad_Dangers ارسال شده در January 2, 2025 at 20:28 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2025 at 20:28 نام شما در بازی:Tom_Eclipse نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Mango_Matrix اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):level 16 توضیحات شکایت:درود من اومده یه ماشین آف بی ای رو بخرم بعد که خاستم بخرم به جای سل کار اومد به من چنج کار رو داده بود بعد چون به من۸ میل چنج داده بود من هم فکر کردم شاید سل داده سریع خریدم بعد فهمید تا چنج کرده بعد به هزار زور و التماس گفت منو ببرم تا کازینو تا بت بدمش من بردمش کازینو هرچی بعدش گفتم ماشین رو بده ماشین رو نداد بعد محل نمیزاشت و جواب نمیداد از شانس من رفیقم Luca_Eclipse داخل کازینو بود و فیلم گرفته بود از التماس های من که بیا ماشین رو بده بعد من رفتم و دوباره برگشتم کازینو پیش همون mango و ازش گفتم بیا ماشین رو بده گف بیت بریم شهر داری تا بدمت رفتیم و تو راه واضح گفته شده که تبر کرد InShot_۲۰۲۵۰۱۰۲_۲۲۱۴۲۳۵۵۹.mp4 ه و گف که تبر کردم تو راه باید ۳ میل دیگه بدید تا ماشین و بدم بعد تا داخل شهر داری هم رفتیم که بهش بگیم که بیا ماشین رو بده که نه تو بن بخوری نه پول ما بره توی فیلم هم گف بدید فرم هیچ کاری نمیتونید بکنید فیلم هم دارم از اولش که اشتباه خریدم چنج رو تا آخرش که اومدم کازینو لطفا پیگیری کنید اطلاعات بیشتر هم دارم ازش فیلم با کیفیت تر هم موجوده است که تبر کرده و آخرش هم از بازی رفت بیرون و دیگه نیومد فیلم هم هست از موقعی داشتم تو کازینو بش میگفتم پولو بده و رفیقم هم اونجا بود و فیلم گرفت اگر مدرک کافی نیست تا بیشتر بدم خدمتتون خیلی ممنون. InShot_۲۰۲۵۰۱۰۲_۲۲۵۲۵۱۴۵۰.mp4 مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) InShot_۲۰۲۵۰۱۰۲_۲۲۱۴۲۳۵۵۹.mp4 InShot_۲۰۲۵۰۱۰۲_۲۲۵۲۵۱۴۵۰.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Masih_Matrix ارسال شده در January 2, 2025 at 23:41 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2025 at 23:41 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ❌شکایت شما رد شد. دلایل : 1ـ مدارک شما بررسی و شکایت شما رد شد. امیدوارم تجربه خوبی را در سرور ایران رول پلی داشته باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده