Matin_Crossbow ارسال شده در January 1, 2025 at 13:19 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2025 at 13:19 نام شما در بازی:Matin_Crossbow نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Kenzo_Linux اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):گنگ ازتکس رنک ۷ توضیحات شکایت:وانتد دو کیل مدارک مورد نیاز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Kenzo_Linux ارسال شده در January 1, 2025 at 19:25 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2025 at 19:25 توی شاتی که من شمارو کیل کردم اگه چتو ببینید مشخصه که کات انیم کردید و سوار موتور شدید در صورتی که کاف بودید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Matin_Crossbow ارسال شده در January 1, 2025 at 19:50 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2025 at 19:50 24 دقیقه قبل، Sasori_Linux گفته است: توی شاتی که من شمارو کیل کردم اگه چتو ببینید مشخصه که کات انیم کردید و سوار موتور شدید در صورتی که کاف بودید فک نکنم بدونی کاتام آنیم چیه من موتور بقلم بود زدم سوار موتور بشم برم که ارور داد وگرنه کاتام آنیم قبول نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Ehsan_Linux ارسال شده در January 1, 2025 at 22:34 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2025 at 22:34 ⚜️ سلام و خدمت شما پلیر عزیز ⚜️ 💠 @Matin_Crossbow 📑 شکایت شما بررسی و رد شد ❌ 📄 دلایل : - طبق مدارک کیل شما درست بوده و شما به اخطار های پلیس بی توجه ای کردید و قصد فرار داشتید و در این حالت طبق قوانین Department ، حکم تیر و کیل شخص مجاز میشود 🌾 با تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ، پیروز و پاینده باشید 🤍 🔰 Telegram Channel : @IRan_Role_Play 🔰 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده