Marcelo_Moltafet ارسال شده در January 1, 2025 at 13:05 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2025 at 13:05 نام شما در بازی: Viper_Moltafet نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Zahed_Florencia اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول 13 گرو R6 توضیحات شکایت: چیت درخواست اپرا مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) VID_۲۰۲۵۰۱۰۱_۱۶۲۹۵۲.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Zahed_Stranger ارسال شده در January 1, 2025 at 15:48 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2025 at 15:48 2 ساعت قبل، Viper_Moltafet گفته است: نام شما در بازی: Viper_Moltafet نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Zahed_Florencia اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول 13 گرو R6 توضیحات شکایت: چیت درخواست اپرا مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) VID_۲۰۲۵۰۱۰۱_۱۶۲۹۵۲.mp4 ریک این کیل من fps ام پایینه ریک ام خاموش میشه ولی سر همین وار ریک کیل دارم که سالمم بیا Screenrecorder-2025-01-01-16-09-42-746(0).mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
James_Bnana ارسال شده در January 1, 2025 at 16:08 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2025 at 16:08 19 دقیقه قبل، Zahed_Florencia گفته است: ریک این کیل من fps ام پایینه ریک ام خاموش میشه ولی سر همین وار ریک کیل دارم که سالمم بیا Screenrecorder-2025-01-01-16-09-42-746(0).mp4 64.62 MB · 0 دانلود خوب همون موقه چیت ان کردی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Zahed_Stranger ارسال شده در January 1, 2025 at 16:09 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2025 at 16:09 هم اکنون، James_Bnana گفته است: خوب همون موقه چیت ان کردی اگه همون موقع ان میکردم کیلام این بود مغز متفکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
James_Bnana ارسال شده در January 1, 2025 at 16:16 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2025 at 16:16 7 دقیقه قبل، Zahed_Florencia گفته است: اگه همون موقع ان میکردم کیلام این بود مغز متفکر خوب این واس ادمین ها قابل قبول نیست 15 روز بن میخوری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Zahed_Stranger ارسال شده در January 1, 2025 at 16:21 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2025 at 16:21 3 دقیقه قبل، James_Bnana گفته است: خوب این واس ادمین ها قابل قبول نیست 15 روز بن میخوری عیب نداره سر یه fps مزخرف باید بن شیم عیب نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
James_Bnana ارسال شده در January 1, 2025 at 16:22 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2025 at 16:22 هم اکنون، Zahed_Florencia گفته است: عیب نداره سر یه fps مزخرف باید بن شیم عیب نداره اخه بدم زدی یهو 4 تا تیر خورد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Zahed_Stranger ارسال شده در January 1, 2025 at 16:25 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2025 at 16:25 2 دقیقه قبل، James_Bnana گفته است: اخه بدم زدی یهو 4 تا تیر خورد نه من کلا یه تیر زدمش اونجا ۴ نفر ادم اونجا بود 😂 از شانس من یه تیر اخر من زد بهش سر یه تیر بدبخت شدیم 😂 💔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Zahed_Stranger ارسال شده در January 1, 2025 at 16:31 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2025 at 16:31 5 دقیقه قبل، Zahed_Florencia گفته است: نه من کلا یه تیر زدمش اونجا ۴ نفر ادم اونجا بود 😂 از شانس من یه تیر اخر من زد بهش سر یه تیر بدبخت شدیم 😂 💔 به جون مادرم من ریکم خاموش میشه ولی خب نمیدونم چیکارش کنم پک درس دستم نمیاد همشون وپن دارن دس کاری شدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
James_Bnana ارسال شده در January 1, 2025 at 16:35 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2025 at 16:35 3 دقیقه قبل، Zahed_Florencia گفته است: به جون مادرم من ریکم خاموش میشه ولی خب نمیدونم چیکارش کنم پک درس دستم نمیاد همشون وپن دارن دس کاری شدن 😂😂😂 به خاطر یه تیر چی داره میشه ویپن سرور بریز بهتر میشه تکسچر اف پی اس بریز رو پکت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Zahed_Stranger ارسال شده در January 1, 2025 at 16:38 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2025 at 16:38 2 دقیقه قبل، James_Bnana گفته است: 😂😂😂 به خاطر یه تیر چی داره میشه ویپن سرور بریز بهتر میشه تکسچر اف پی اس بریز رو پکت اگه بلد بودم این کارا رو بکنم الان وضعیتم این نبود 😂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
James_Bnana ارسال شده در January 1, 2025 at 17:48 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2025 at 17:48 ۱ ساعت قبل، Zahed_Florencia گفته است: اگه بلد بودم این کارا رو بکنم الان وضعیتم این نبود 😂 باهات حال کردم مشتی پشیمون شدم شکایت زدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Zahed_Stranger ارسال شده در January 1, 2025 at 17:49 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2025 at 17:49 هم اکنون، James_Bnana گفته است: باهات حال کردم مشتی پشیمون شدم شکایت زدم عیب نداره فدا سرت 😂 من اگه شانس داشتم اسمم شانسعلی بود 😂💔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Kamarove_Mafia ارسال شده در January 2, 2025 at 08:00 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2025 at 08:00 ◈ سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ✅ شکایت شما پیگیری و قبول شد. » برای بازیکن مورد نظر مجازات صورت خواهد گرفت. » تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. ꔹ Channel Telegram : @IRan_Role_Play ꔹ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده