Micheal-Hermanos ارسال شده در December 31, 2024 at 20:05 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 at 20:05 نام شما در بازی: Micheal_Hermanos نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Kevin_Killer اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول 6 رنک 6 فکشن ریفا توضیحات شکایت: من جلو دمز بودم ایشون اومدن با Spy گروو استریت تو زون ازتکس منی که 2 وانتد بودم رو 3 تا وانتد DM داد و کیل کرد 1 بنده 6 وانتد نبودم نمیتونست کیل کنه 2 وانتد DM بی دلیل داد 3 SPY گروو استریت تو زون ازتکس 4 با ماشین شخصی ( جورنی اومد منو جیل کرد ) مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
- Kevin_Killer ارسال شده در December 31, 2024 at 21:11 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 at 21:11 خب 1- مقصر خودتی که سمت ماشین بنده تیر زدی ! 2- ماشین شخصی مجاز هست و ربطی نداره ! 3- تیم نفوذ هستم و لازم به دخالت شما نیست . 4- سمت بنده تیر اندازی کردی و زدم پس کلت ! VID_20250101_003340_642.mp4 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Micheal-Hermanos ارسال شده در January 1, 2025 at 11:25 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2025 at 11:25 14 ساعت قبل، - Kevin_Killer گفته است: خب 1- مقصر خودتی که سمت ماشین بنده تیر زدی ! 2- ماشین شخصی مجاز هست و ربطی نداره ! 3- تیم نفوذ هستم و لازم به دخالت شما نیست . 4- سمت بنده تیر اندازی کردی و زدم پس کلت ! VID_20250101_003340_642.mp4 7.09 MB · 0 دانلود عزیزم شما فقط 6 وانتد میتونی کیل کنی 5 بودم باید کاف میکردی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
- Kevin_Killer ارسال شده در January 1, 2025 at 11:50 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2025 at 11:50 در قوانین ذکر شده اگر شخص حتی بر روی شما اسلحه گرفت حتی به هر دلیلی میتوانید با وانتد اتک دی ام شخص رو کیل کنید چون ایم گرفتن روی فرد یا مامور پلیسی حکم تهدید مرگ رو داره ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Ehsan_Linux ارسال شده در January 1, 2025 at 22:30 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2025 at 22:30 ⚜️ سلام و خدمت شما پلیر عزیز ⚜️ 💠 @Micheal-Hermanos 📑 شکایت شما بررسی و رد شد ❌ 📄 دلایل : - طبق مدارک شما به ماشین ایشون تیراندازی کردی بی دلیل و وانتد DM به درستی ثبت شده ، طبق قوانین فدرال و نوپو ، تیم های نفوذ ، ضربت ، اطلاعات و ... هر کدوم قوانین مربوط به بخش خودشون رو دارند و شخص تمام روند کار های مربوط به تیم خود را به درستی انجام داده - در قوانین کل Department در صورتی که به سمت PD - NoPo - Federal تیر اندازی کنید ، حکم تیر و کیل کردن شما مجاز خواهد بود ! 🌾 با تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ، پیروز و پاینده باشید 🤍 🔰 Telegram Channel : @IRan_Role_Play 🔰 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده