Amir_Gheshi ارسال شده در December 31, 2024 at 11:25 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 at 11:25 نام شما در بازی:Amir_Gheshi نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Mosii_Bloody اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Lvl20 توضیحات شکایت:قرار بود پات 11سل بده گفت محدودیت داره 14کک قرار بود ۳کک بزنه بانک که پیچوند تو شکایت قبلی کامل نبود مدارک اینجا کامل فرستادم مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) InShot_۲۰۲۴۱۲۳۱_۱۴۳۸۳۰۸۷۷.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mosi_Nightmare ارسال شده در December 31, 2024 at 11:38 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 at 11:38 خب ۵۰۰بار بت گفتم بشین بریم چنچ بزنیم خودت نیومدی بعدش نگفتم برمیگردونم گفتی قیمتش چنده گفتم من بخام بفروشم ۱۴تا ۲۸ خودت خاستی گفتی ۳بزن من قبول نکردم ۳رو برگردونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Ehsan_Corleone ارسال شده در January 1, 2025 at 06:50 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2025 at 06:50 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز شکایت شما پیگیری و قبول شد ✅ برای بازیکن مورد نظر مجازات صورت خواهد گرفت. امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید.🌹 ꔹ Channel Telegram : @IRan_Role_Play ꔹ 1 𝑬𝒉𝒔𝒂𝒏_𝑪𝒐𝒓𝒍𝒆𝒐𝒏𝒆 [𝑨] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده