Amir_Gheshi ارسال شده در December 31, 2024 at 10:56 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 at 10:56 نام شما در بازی:Amir_Gheshu نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Mosii_Bloody اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Lvl20 توضیحات شکایت: پاترویت خریدم ازش 11kk گف لیمیته ۱۴سل میکنم ۳کک میزنم بانک زد زیرش بعد سل کردن مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) InShot_۲۰۲۴۱۲۳۱_۱۴۱۹۴۶۶۹۵.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mosi_Nightmare ارسال شده در December 31, 2024 at 11:00 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 at 11:00 عزیزم من قبول نکردم سل دادم گفتم یس بزن چرا ریک صدا نداره؟ بعدش کجا نوشته بودم لیمیت داره ۱۴؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mosi_Nightmare ارسال شده در December 31, 2024 at 11:03 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 at 11:03 نگفته بودم ۳برمیگردونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Amir_Gheshi ارسال شده در December 31, 2024 at 11:06 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 at 11:06 4 دقیقه قبل، Mosii_Bloody گفته است: عزیزم من قبول نکردم سل دادم گفتم یس بزن چرا ریک صدا نداره؟ بعدش کجا نوشته بودم لیمیت داره ۱۴؟ ریک کاملتو دارم نیاز باشه میفرستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mosi_Nightmare ارسال شده در December 31, 2024 at 11:14 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 at 11:14 هرچی ک هس حالا من سل دادم قبول کردی دیگه گفتم بیا بریم چنچ بزنیم خودت نیومدی اینم بگم بار آخرت باشه گان رو من بکشی بد بلایی سرت میارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Ehsan_Corleone ارسال شده در January 1, 2025 at 06:42 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2025 at 06:42 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ❌ شکایت شما رد شد ! دلایل: ۱ـ مرتبط نبودن اسم بازی و اسم حساب انجمن! ۲ـ عدم ارسال شات mm/ امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید.🌹 ꔹ Channel Telegram : @IRan_Role_Play ꔹ 𝑬𝒉𝒔𝒂𝒏_𝑪𝒐𝒓𝒍𝒆𝒐𝒏𝒆 [𝑨] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده