Yasin_Winner ارسال شده در May 9, 2023 at 10:24 #4992 ارسال شده در May 9, 2023 at 10:24 8 ساعت قبل، Seyed-Cyber گفته است: نام در سرور: Fifo_Yasin 2- لول شما در سرور: 13 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: در خبرگزاری رنک شش و در ارتش رنک هفت 4- برای چه میخواید لیدر شید: برای هدایت درست فکشن و خدمت به ایران رول پلی 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: به بهترین شکل فکشنم را در راه درست و پیشرفت هدایت میکنم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 2 الی 5 ساعت 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله کاملا 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کاملا مسلط هستم 9- آیدی تلگرام : Yasin_Army@ 10- نام واقعی شما : محمد یاسین شیگان فر 11- سن شما :20 12- اقلیت مورد نظر شما : ارتش اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : ارتش نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : شخصیت باحالی دارم و خیلی مشتی ام ولی وقتی مشکلی یکزره عصبانی میشم ولی بعدش مشکل رو حل میکنم 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید خیر 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ خیر 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) بلی 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب می کنید سرور: معیار من این هست دستیار باید تایم خالی، اخلاق، ادب و قانون مند باشه
Moltafet_Amir ارسال شده در May 9, 2023 at 10:49 #4993 ارسال شده در May 9, 2023 at 10:49 1- نام شما در سرور: Fernandez_Moltafet 2- لول شما در سرور: 19 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: نوپو ۴ بار ۲ بار ساب ۱ بار کمک ساب ۱ بار رنک مکث اف بی آی ۳ بار رنک مکث ارتش ۲ بار رنک ۷ پیدی رنک ۵ 4- برای چه میخواید لیدر شید: کم شدن مجرمان پاکسازی شهر 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: کاری میکنم که ممبرام بهترین جیل هارو داشته باشن و بهترین فکشن باشیم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: ۳ الی ۵ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بلی 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: بلی 9- آیدی تلگرام : @MrHekcmat1 10- نام واقعی شما : امیر 11- سن شما : ۱۹ 12- اقلیت مورد نظر شما : Lvpd اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : پلیس ال وی نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : آدمی مسولیت پذیری هستم فصل های پیش یک سوع تفاهمی شد ک من به خاطر مشکل های شخصی نتوانستم انجام بدم وضایفمو ولی از این فصل شروع میکنم 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید بلی ۳ بار 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟خیر 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) بلی 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ فردی مسولیت پذیر و با سابقه دولتی زیاد و رفتاری خوبی داشته باشه
Astar ارسال شده در May 9, 2023 at 12:20 #4994 ارسال شده در May 9, 2023 at 12:20 1- نام شما در سرور: Astar_Max 2- لول شما در سرور: 13 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: مدیک۵ نیوز ۶ ال وی پیدی ۱۰ 4- برای چه میخواید لیدر شید: من علاقه به این فکشن دارم و طی این فصل که توش فعالیت کردم ازش راضی بودم، و هدفم تلاش برای برتری فکشن هست 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: تلاش برای دیده شدن بیشتر فکشن، مدیریت و برنامه ریزی برای اسکورت ها و مدیریت مرز ها، تیم بندی فکشن و تایین وظیفه برای هر تیم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: +۳ ساعت 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله، تلاشم رو میکنم بهترین خودم رو بزارم 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کاملا مسلط 9- آیدی تلگرام : Astar_Max 10- نام واقعی شما : ابوالفضل شهرکی 11- سن شما : ۱۸ 12- اقلیت مورد نظر شما : LVPD 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : همیشه سعی به خوش رفتاری و خوش سلامی با پلیر ها دارم، تلاش میکنم که خاطره بدی توی ذهن کسی ازم نباشه، توی فکشن جدی هستم و ارپی رفتار میکنم 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید بله در فکشن پلیس ال وی ۲ بار برترین بودم 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ نه، تلاشم رو میکنم این اتفاق نیوفته، و اگر افتاد اشتباهاتم رو میپذیرم 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) بلی 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ اول از همه ادب و شخصیت، دوم رفتار ارپی حین فعالیت، سابقه ایشان در بقیه فکشن های گذشته، وظیفه شناسی و مسئولیت پذیری ایشان
Arnold_Levenant ارسال شده در May 9, 2023 at 14:55 #4995 ارسال شده در May 9, 2023 at 14:55 1- نام شما در سرور: Army_Moltafet 2- لول شما در سرور: 15 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: نیوز رنک ۹ نیوز رنک ۷ ارتش ۴ ارتش ۵ نوپو ۲ 4- برای چه میخواید لیدر شید: واسه بهتر فکشن و موفقیت فکشن 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: ممبر هارو خوب اموزش میدم و سعی میکنم میتینگ رو به موقع بزارم و جایزه خبر هارو به موقع بدم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: ۳ الا ۵ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: خیلی 9- آیدی تلگرام : KillerNight1@ 10- نام واقعی شما :حسین 11- سن شما :۱۳ 12- اقلیت مورد نظر شما : خبر گذاری اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : به قوانین احترام میزارم و به رنک بالا تر توهین نمیکنم 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید: ۱ بار نیوز 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ خیر چون حق منه که اگه ممبرا اشتباه داشته باشن کیک و بن شم 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) خیر 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ اگر فعالیت خوبی و تایم پلی خوبی داشته باشد انتخاب میکنم فرم را پر کنید در همین بخش ارسال کنید !
Sobhan_Galaxy ارسال شده در May 9, 2023 at 15:33 #4996 ارسال شده در May 9, 2023 at 15:33 10 ساعت قبل، Mosaleh_Cyber گفته است: ت نام شما در سرور: 2- لول شما در سرور: 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: 4- برای چه میخواید لیدر شید: 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: 9- آیدی تلگرام : 10- نام واقعی شما : 11- سن شما : 12- اقلیت مورد نظر شما : اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ فرم را پر کنید در همین بخش ارسال کنید ! Like نقل قول نام شما در سرور: Sobhan_Galaxy 2- لول شما در سرور: 16 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: ارتش ۸ مدیک ۴ 4- برای چه میخواید لیدر شید: برای بهتر مدیریت کردن ارتش و داشتن تجربه خوب از لیدری 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: سعی میکنم ممبر هامو با منظم و بهتر ارتقا بدم تا فصل بعدی که شروع میشه از اقلیت دولتی راضی باشن 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: همه وقت هستم 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ قطعا بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: همه آرپی هارو بلدیم 9- آیدی تلگرام : @Mobin_Qortez 10- نام واقعی شما : مبین 11- سن شما : 18 12- اقلیت مورد نظر شما گارد ملی (ارتش)
Haji_Brave ارسال شده در May 9, 2023 at 16:55 #4998 ارسال شده در May 9, 2023 at 16:55 1- نام شما در سرور: Haji_Zex 2- لول شما در سرور: 19 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: همه فکشن های دولتی 4- برای چه میخواید لیدر شید: بهترین ارگان دولتی بشیم 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: بستگی به لیدر اقلیت دارد مثلاً ارتش بشم میتینگ و کلاس و تمرین های متنوع 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: ۸ الی ۱۰ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: فول 9- آیدی تلگرام : @hichjXNO 10- نام واقعی شما :سام 11- سن شما :23 12- اقلیت مورد نظر شما :ارتش ، بیمارستان لوس سانتوس ، خبرگزاری ، پلیس لوس سانتوس اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : پایبند به قوانین ارپی و سرور 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید بله 2 بار 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ خیر 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) بله 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ سابقه ، بلد بودن تمامی قوانین ، ادب ، شناخت درست از او داشتن
Amirhosien_Paradise ارسال شده در May 9, 2023 at 18:33 #4999 ارسال شده در May 9, 2023 at 18:33 1- نام شما در سرور: Amirhosien_Paradise 2- لول شما در سرور:17 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها:ارتش:9..مدیک:7...پیدی:8.. گشت ویژ: 4 اف بی ای:9 4- برای چه میخواید لیدر شید: کسب تجربه 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: برگزاری میتینگ برتر کردن فکشن. کمک به ممبر ها 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 5+ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: بله کامل 9- آیدی تلگرام :@amir402h 10- نام واقعی شما :امیرحسین 11- سن شما :17 12- اقلیت مورد نظر شما :بیمارستان لوس سانتوس اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : فردی ارام، قانون مدار، 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید بله یک بار پیدی 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟خیر 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید? بله 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید؟ سابقه بیشتر در دولت، شخصیت خوب وـ...
Mikey_Remanow ارسال شده در May 9, 2023 at 18:34 #5000 ارسال شده در May 9, 2023 at 18:34 1- نام شما در سرور: Seyed_moltafet 2- لول شما در سرور: 13 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: ارتش رنک ۹ ، پیدی رنک ۸ منیجر یا همون کمک ساب 4- برای چه میخواید لیدر شید: توانایی رهبری - علاقه 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: آموزش های متعدد برای ممبر ها تا بتونن اونها هم یروزی لیدر بشن و خودشون یک فکشن رو اداره کامل کنن ، سعی میکنم ادب رو بین همه رواج بدم و نظم رو داخل فکشنم بیارم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 5ساعت 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله کاملا 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کامل 9- آیدی تلگرام : @I3I7I8I9 10- نام واقعی شما : رهام 11- سن شما : 18 12- اقلیت مورد نظر شما : اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : کامل آروم و ساکت ، با نظم و قانون ، در فکشن جدی و کاملا نظامی هستم 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید خیر 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ خیر مشکلی ندارم ، میخوام نظم ترتیب و احترام رو آموزش بدم در کنار لیدر بودن 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی) 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ بر اساس قوانین شهر و مدارک مناسب لول های بالا که تمام قوانین رو بلد باشن و هیچ مشکلی نداشته باشن معیار من از عضوگیری لول بالا و داشتن مدارک مناسب برای عضویت چک کردن ورک بوک و پاسپورت و با اخلاق ترین آنها رو سعی میکنم انتخاب کنم از پلیرای برتر هفته
Eblis ارسال شده در May 9, 2023 at 18:52 #5002 ارسال شده در May 9, 2023 at 18:52 1- نام شما در سرور: Eblis_Darksky 2- لول شما در سرور: 19 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: ساب مدیک (9) 2 فصل منجیر مدیک(8) 1فصل pd رنک 7 2 فصل Nopo رنک 7 و 6 4- برای چه میخواید لیدر شید: تجربه لیدری و اداره کردن فکشن به بهترین نحوه ممکن 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: به بهترین نحوه ممکن فکشن رو اداره و فکشن رو بهترین فکشن میکنم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 2 تا 3 ساعت روز شباهم همیشه آنلاین 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله کاملا 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کامل 9- آیدی تلگرام : Eblis_Gnl@ 10- نام واقعی شما : کسرا 11- سن شما :16 12- اقلیت مورد نظر شما :بیمارستان لوس سانتوس اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : جدی دقیق و منظم هستم شوخ طبع هم تا حدودی 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید خیر 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟خیر مشکلی ندارم 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر)بلی 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ اول افراد باتجربه رو پیدا و به هد و کوهد معرفی میکنم وبعد از مشورت با این دو عزیز انتخاب میکنمشون
Eblis ارسال شده در May 9, 2023 at 18:55 #5003 ارسال شده در May 9, 2023 at 18:55 ببخشید فراموش کردم 1 سابقه رو ننوشتم 1 فصل مدیک رنک(7)👆
Amir_937. ارسال شده در May 9, 2023 at 18:59 #5004 ارسال شده در May 9, 2023 at 18:59 1- نام شما در سرور: Alone_Zex 2- لول شما در سرور: 21 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: نوپو رنک _ 7 نوپو رنک _ منیجر اف بی ای _ منیجر اف بی ای _ منیجر اف بی ای _ 9 اف بی ای _ 7 4- برای چه میخواید لیدر شید: برای کسب تجربه و سابقه بیشتر و همچنین اداره ی فکشن 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: ممبر گیری برگذاری میتینگ های پی در پی جهت مرور قوانین واسی عضای افراد و اماده کردن ممبره ها برای انتقالی _ کمک کردن به لیدر ها 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: همیشه هستم یا تو ی گیم یا تو تلگرام +5 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: 9- آیدی تلگرام : GOKER_A937 10- نام واقعی شما : امیر علی 11- سن شما : 19 12- اقلیت مورد نظر شما : LSPD NOPO FB8 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : ادم خوب و مسئولیت پذیری هستم و به کار خود اهمیت میدم تا همیشه موفق باشم 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید بله 3 بار 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ خیر 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) بله 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ اول چند تا از منبر های رنک بالا و با تجربه و سابقه دار انتخاب میکنم و با مشورت کو هد و هد دولت یکیشون رو انتخاب میکنم
Vonex_Paradise ارسال شده در May 9, 2023 at 19:08 #5005 ارسال شده در May 9, 2023 at 19:08 1- نام شما در سرور: Ordak_Rebel 2- لول شما در سرور: ۱۷ 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: نوپو ۴ مدیک اخر ۲بار اف بی ای ۵ 4- برای چه میخواید لیدر شید: کسب تجربه و سعی بر بهتر کردن فکشن نیوز 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: اثبات میکنم که فکشن نیوز فکشن بدی نیست 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 6 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کامل 9- آیدی تلگرام : @Matrix69003 10- نام واقعی شما : نیما 11- سن شما : ۱۷ 12- اقلیت مورد نظر شما : نیوز اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : خبرگزاری نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : مسئولیت پذیر 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید خیر 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ خیر 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) بلی 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ سابقه و سبک بلد بودن قوانین فکشن
Eblis ارسال شده در May 9, 2023 at 19:29 #5006 ارسال شده در May 9, 2023 at 19:29 1- نام شما در سرور: Eblis_Darksky 2- لول شما در سرور: 19 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: ساب مدیک(9) 2فصل منجیر مدیک(8) 1فصل مدیک (7) 1فصل pd رنک(7) 2فصل Nopo رنک (7،6) 4- برای چه میخواید لیدر شید: کسب تجربه و اداره کردن فکشن به بهترین نحوه ممکن 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: کنترل عالی فکشن و برقراری نظم در فکشن و فکشن رو بهترین فکشن میکنم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 2 تا 3 ساعت در روز شبا هم همیشه آنلاینم 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کامل 9- آیدی تلگرام : @Eblis_Gnl 10- نام واقعی شما : کسرا 11- سن شما :16 12- اقلیت مورد نظر شما : بیمارستان لوس سانتوس اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : دقیق منظم جدی شوخ طبع 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید خیر 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ خیر مشکلی ندارم 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر)بلی 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟اول افراد با تجربه را انتخاب و بعد از مشورت با هد و کوهد انتخاب میکنم
Vincenzo_Paradise ارسال شده در May 9, 2023 at 19:35 #5007 ارسال شده در May 9, 2023 at 19:35 فرم درخواست رهبری فکشن های دولتی 1- نام شما در سرور: Vpnzo_Paradise 2- لول شما در سرور: 22 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: NoPo R3 , NoPo R5 , NoPo R8 , Sub NoPo shardari R1 , shardari R2 Leader NoPo Leader NoPo Leader Fedreal 4- برای چه میخواید لیدر شید: انگیزه و علاقه به فکشن و ادامه کار در دولت 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: بهترین هماهنگی ها و برگزاری میتینگ ها و ساخت انگیزه برای ممبرا و کمک به دولت و بالا بردن سطح دولت کمک به فکشن های دیگ ، همینطور کنترل دقیق و کامل آن فکشن 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: ۲ الی ۵ ساعت 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: ارپی کامل ، تمامی فکشن ها کامل 9- آیدی تلگرام : Vpnzo01@ 10- نام واقعی شما : احسان 11- سن شما : ۱۷ 12- اقلیت مورد نظر شما : LSPD پلیس لوس سانتوس اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : آدمی پولدار ، خوش اخلاق ، با حوصله ، مهربون ، لیدر فمیلی پارادایس 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید بله دو بار 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ خیر ، کاملا درست و بجا هست 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) بله 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ به میعاری که بتونه در موقع نبود لیدر تمامی وظیفه های لیدر رو انجام بده و کمک کافی به لیدر رو بکنه و همینطور کاملا اخلاق درست و سابقه کافی رو داشته باشه و ادب به خصوص
Eblis ارسال شده در May 9, 2023 at 19:58 #5008 ارسال شده در May 9, 2023 at 19:58 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید بله 3 بار 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ خیر 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) بله 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ اول چند تا از منبر های رنک بالا و با تجربه و سابقه دار انتخاب میکنم و با مشورت کو هد و هد دولت یکیشون رو انتخاب میکنم Like نقل قول ordak_moltafet Rookie ordak_moltafet ارسال شده در ۲۱ دقیقه قبل 1- نام شما در سرور: Ordak_Rebel 2- لول شما در سرور: ۱۷ 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: نوپو ۴ مدیک اخر ۲بار اف بی ای ۵ 4- برای چه میخواید لیدر شید: کسب تجربه و سعی بر بهتر کردن فکشن نیوز 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: اثبات میکنم که فکشن نیوز فکشن بدی نیست 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 6 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کامل 9- آیدی تلگرام : @Matrix69003 10- نام واقعی شما : نیما 11- سن شما : ۱۷ 12- اقلیت مورد نظر شما : نیوز اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : خبرگزاری نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : مسئولیت پذیر 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید خیر 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ خیر 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) بلی 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ سابقه و سبک بلد بودن قوانین فکشن Like نقل قول Eblis Newbie Eblis ارسال شده در هم اکنون 1- نام شما در سرور: Eblis_Darksky 2- لول شما در سرور: 19 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: ساب مدیک(9) 2فصل منجیر مدیک(8) 1فصل مدیک (7) 1فصل pd رنک(7) 2فصل Nopo رنک (7،6) 4- برای چه میخواید لیدر شید: کسب تجربه و اداره کردن فکشن به بهترین نحوه ممکن 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: کنترل عالی فکشن و برقراری نظم در فکشن و فکشن رو بهترین فکشن میکنم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 2 تا 3 ساعت در روز شبا هم همیشه آنلاینم 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کامل 9- آیدی تلگرام : @Eblis_Gnl 10- نام واقعی شما : کسرا 11- سن شما :16 12- اقلیت مورد نظر شما : بیمارستان لوس سانتوس اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : دقیق منظم جدی شوخ طبع 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید خیر 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ خیر مشکلی ندارم 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر)بلی 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟اول افراد با تجربه را انتخاب و بعد از مشورت با هد و کوهد انتخاب میکنم ببخشید نمیدونم چرا میام بیرون دیگه فرمم نیست!
moatafa_zex ارسال شده در May 9, 2023 at 20:29 #5009 ارسال شده در May 9, 2023 at 20:29 18 ساعت قبل، Seyed-Cyber گفته است: - نام شما در سرور: Ghost_Shadow 2- لول شما در سرور: 15 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها : medic : 2 medic : 1 artsh : 6 Pd : 5 Nopo : 4 Fbi : 8 4- برای چه میخواید لیدر شید: برای اینکه بتونم ارپی رو در ارتش توسعه بدم و پلیر هارو اماده مبارزه با گنگ ها بکنم 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: پلیر هارو اماده برای مبارزه با گنگ ها میکنم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 5± 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ صد در صد 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کامل 9- آیدی تلگرام : @mostafa_shadow 10- نام واقعی شما :mostafa 11- سن شما :15 12- اقلیت مورد نظر شما :ارتش اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : یک فرد نظامی که در دفاع از کشور خود بسیار بلد کار است و کلا یک فرد دولتی است 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید خیر 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟خیر 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) اره ولی همیشه نمیتونم 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟شبهات به خودم و بلد بودن قوانین به صورت کامل
Jordi_Winner ارسال شده در May 9, 2023 at 20:35 #5010 ارسال شده در May 9, 2023 at 20:35 - نام شما در سرور: Erfan_Moltafet 2- لول شما در سرور: 16 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: Army = Rank 7 Army= Rank 9 PD = Rank 6 4- برای چه میخواید لیدر شید: کسب تجربه و کمک ب پیشرفت هرچه بیشتر سرور ایران رول پلی . 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: کمک ب ممبرا مخصوصاً پلیرا جدید برای رشد هرچه بیشتر سرور ... 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: بیشتر از ۶ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ کاملا من این توانایی رو در خودم می بینم که فرم می نویسم 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کاملاً مسلط هستم 9- آیدی تلگرام : @Erfan_AK69 10- نام واقعی شما : عرفان 11- سن شما : ۱۸ 12- اقلیت مورد نظر شما : اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : آرام و جدی اگه کاری بر خلاف خواستم پیش نره تا اون رو عملی نکنم ولکن نیستم کلا اهل غیر ارپی نیستم و دوست دارم مثل دنیای واقعی رفتار کنم . 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید. با اختلاف خیلی کم نه متأسفانه 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ هیچ مشکلی ندارم 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) بلی 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ پیگیر، تایم پلی بیشتر از ۴ ساعت ، مسلط بر قوانین RP ، صبور ، سن حد اقل ۱۶
Taha_King ارسال شده در May 10, 2023 at 07:44 #5012 ارسال شده در May 10, 2023 at 07:44 در ۱۴۰۲/۲/۱۹ در ۰۶:۱۳، Seyed-Cyber گفته است: فرم درخواست رهبری فکشن های دولتی 1- نام شما در سرور: Taha_King 2- لول شما در سرور: 22 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: لیدر پیدی ، نوپو رنک ۳ ،پیدی رنک ۳، مدیک رنک۲،نوپو رنک ۴، 4- برای چه میخواید لیدر شید: برای اداره درست شهر 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: تلاش میکنم نظم رو برقرار کنم و افراد شایسته را عضو فکشن کنن 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است:+۳ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: بله 9- آیدی تلگرام : Taha_balooch6 10- نام واقعی شما :طاها 11- سن شما :۱۶ 12- اقلیت مورد نظر شما : بیمارستان لوس سانتیوس اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : یک فرد عادی و کمک کننده 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید خیر 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ خیر 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) خیر 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ فردی درست و موفق باشه و بتونه فکشن رو اداره کنه فرم را پر کنید در همین بخش ارسال کنید !
Arvinzhaceti ارسال شده در May 10, 2023 at 10:44 #5014 ارسال شده در May 10, 2023 at 10:44 اسم من در سرور: Ghost_God لولم: 10 ارتش رانک 3 -مدیک 5 برای اصلاح ودرست کردن اقیلت اگه لیدر بشم به کار ها رسیدگی میکنم اگه پلیر ها کارهاشونو به خوبی انجام دهند در صورت لازم رانک میدم تایم پلی 9 بله دارم قوانین رو بلدم ایدی تلگرام Mr_Crazy@ اسم واقعی آروین مدیک بیمارستان لوس سانتوس من در سرور پلیری مودب و پلیر خیلی خوبیم خیر خیر خیر نمیتونم چون pc دارم بازیش خوب باشه بی مسولیتی نکنه و در این صورت وارن میدم
Arvinzhaceti ارسال شده در May 10, 2023 at 10:54 #5015 ارسال شده در May 10, 2023 at 10:54 نام شما در سرور: Ghost_God 2- لول شما در سرور: 10 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: ارتش رانک 3 مدیک رانک 5 4- برای چه میخواید لیدر شید: برای اصلاح و درست مرتب کردن اقلیت 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: اگه لیدر بشم به کار ها رسیدگی میکنم اگه پلیر عکسهاشو بفرسته در صورت لازم رانک میدم به هشون 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 9 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله صدرصد 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: بلدم همه رو 9- آیدی تلگرام : Mr_Crazy@ 10- نام واقعی شما :آروین 11- سن شما : 15 12- اقلیت مورد نظر شما : مدیک لوس سانتوس اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر بیمارستان لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : اروم پلیر بازی خوب و احترام خیلی زیادی میزارم حتی برا پلیر تازه وارد 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید خیر 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟خیر 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(خیر) 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ بازیش خوب باشه احترام بزاره دراین صورت وارن داره
Zhaci_Samurai ارسال شده در May 10, 2023 at 12:01 #5017 ارسال شده در May 10, 2023 at 12:01 1- نام شما در سرور: Ghost_God 2- لول شما در سرور: 10 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: ارتش 3 مدیک 5 4- برای چه میخواید لیدر شید: اصلاح ودرست ومرتب کردن اقلیت 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: به کار ها رسیدگی میکنم ودر صورت لازم رانک و درصورت لازم هم وارن 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 9 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: بلدم 9- آیدی تلگرام : Mr_Crazy@ 10- نام واقعی شما : آروین 11- سن شما : 15 12- اقلیت مورد نظر شما : مدیک اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : بیمارستان لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : من در سرور پلیر خیلی خوبیم و با ادب و احترام وهیچ گونه بی ادبی ونه توهین به سرور و پلیر ها نمکنم و تا حالا هم نکردم 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید خیر 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ خیر 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(خیر) 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ بی مسولیتی نکنه و احترام به من و بقیه مدیک ها بزاره و اگر انجام نداد وارن بشهون میدم در صورت لازم
Zhaci_Samurai ارسال شده در May 10, 2023 at 16:52 #5020 ارسال شده در May 10, 2023 at 16:52 1- نام شما در سرور: Ghost_God 2- لول شما در سرور: 10 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: ارتش 3 مدیک 5 4- برای چه میخواید لیدر شید: اصلاح ودرست ومرتب کردن اقلیت 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: به کار ها رسیدگی میکنم ودر صورت لازم رانک و درصورت لازم هم وارن 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 9 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: بلدم 9- آیدی تلگرام : Mr_Crazy@ 10- نام واقعی شما : آروین 11- سن شما : 15 12- اقلیت مورد نظر شما : مدیک اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : بیمارستان لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : من در سرور پلیر خیلی خوبیم و با ادب و احترام وهیچ گونه بی ادبی ونه توهین به سرور و پلیر ها نمکنم و تا حالا هم نکردم 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید خیر 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ خیر 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(خیر) 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ بی مسولیتی نکنه و احترام به من و بقیه مدیک ها بزاره و اگر انجام نداد وارن بشهون میدم در صورت لازم
Arshia ارسال شده در May 10, 2023 at 18:04 #5022 ارسال شده در May 10, 2023 at 18:04 نام شما در سرور: Danny_Swat 2- لول شما در سرور: 14 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: PD r7. FBI r8 FBI r6 NOPO r5 4- برای چه میخواید لیدر شید: برای برقراری نظم و امنیت در شهر 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: میتینگ های مختلف و همچنین آموزش هایی همچون تقویت ایم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: ۳ الی ۶ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کامل،پلیر قدیمی هستم 9- آیدی تلگرام : The_Swat1 10- نام واقعی شما :عرشیا 11- سن شما :16 12- اقلیت مورد نظر شما : Nopo Fbi Pd 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور :بسیار باهوش و همچنین خودمونی و اجتماعی 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید متاسفانه خیر 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟بله 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر)بله 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ 1_پلیر قدیمی 2_سابقه فرد در آن اقلیت 3_تسلط در قوانین و ارپی و...
پست های پیشنهاد شده