مهمان ارسال شده در May 9, 2023 at 01:43 #4959 ارسال شده در May 9, 2023 at 01:43 فرم درخواست رهبری فکشن های دولتی 1- نام شما در سرور: 2- لول شما در سرور: 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: 4- برای چه میخواید لیدر شید: 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: 9- آیدی تلگرام : 10- نام واقعی شما : 11- سن شما : 12- اقلیت مورد نظر شما : اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ فرم را پر کنید در همین بخش ارسال کنید !
mmd.dehqanu ارسال شده در May 9, 2023 at 02:12 #4960 ارسال شده در May 9, 2023 at 02:12 نام شما در سرور: Mohammd_Zex 2- لول شما در سرور: 10 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: ارتش5 . پیدی5 . مدیک6. نوپو4 4- برای چه میخواید لیدر شید: برای رهبری فکشن و تواندمندی ک در خورد میبینم برای رهبری کردن فکشن و رسوندن فکشن جز برترین های فصل 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: فکشن رو جز برترینا میکنم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 2نیم الی 4 ساعت ولی تو این تایم پلی تموم کار هارو رسیدگی خواهم کرد 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله چرا که نه 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: ارپی رو کامل بلدم چون یه سریال ارپی هم ساختم 9- آیدی تلگرام : @Mohammd_Zex 10- نام واقعی شما :ممد 11- سن شما :16 12- اقلیت مورد نظر شما : ارتش . بیمارستان اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : شخصیتم اروم و شوخ طبه ولی همون قدری که میدونم جدی ام تو کارم ممکنه یه وقتا عصبی بشم ولی از استرسی که تو کاره هست 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید قسمت نشده 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ چرا مشکل داشته باشم بلاخره باید با فکشن همکاری لازمه بشه که لشتباهی نشه 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) بلی 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ اولن من دستیار نمیخام خودم تنهایی کار میکنم دومن دستیار هم بگیرم کسیو میگیرم گ مثل خودم بتونه فکشن رو اداره کنه بتونه تو نبود من مدیریت کنه نه یه جا وایسته
taha karimi ارسال شده در May 9, 2023 at 03:19 #4962 ارسال شده در May 9, 2023 at 03:19 نام شما در سرور: Taha_Moltafet 2- لول شما در سرور: 18 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: نوپو رنک پنج اف بی ای رنک پنج مدیک ۳ بار بودم دوبار رنک منیجر یکبار رنک ۶ ارتش رنک یک و محافظ شهردار رنک ۱ دو بار 4- برای چه میخواید لیدر شید: کسب تجربه و کمک به شهروندان عزیز 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: میتینگ هفتگی جهت آموزش به ممبران و نظارت کامل بر اونها که از لیدر های قبلی سعی میکنم فعال تر باشم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: تو این روز های امتحانات ۳ ساعت بعد امتحان ها ۵ ساعت ب بالا 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟صد در صد فعال هستم 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: بسیار زیاد همه فکشن های دولتی رو بودم تقریبا 9- آیدی تلگرام : @tahamoltafet 10- نام واقعی شما :طاها 11- سن شما :16 12- اقلیت مورد نظر شما : بیمارستان لوس سانتوس اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : بیمارستان لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور :بسیار فعال.مسلط به آرپی کاملا تجربه دولتی کامل مدیک رو هم یه فصل کامل بودم 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید : خیر سعی کردم ولی تا نفر دوم میشد گفت رفتم 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟خیر 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟بله 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟حتما فعال باشه.مثل خودم مسلط به آرپی باشه و روی پلیر ها وقت بزاره فقط به فکر پولش نباشه
Silver ارسال شده در May 9, 2023 at 03:22 #4963 ارسال شده در May 9, 2023 at 03:22 شما در سرور: Silver_Cyber 2- لول شما در سرور: 13 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: مدیک رنک 4, پیدی رنک 8، نوپو رنک 4, ساب نوپو 4- برای چه میخواید لیدر شید: برای نظارت بر اقلیت و راه انداختن کارها و برترین اقلیت قصل 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: اگر لیدر بشم میتینگ اجرا میتونم هم رنک اپ و هم آموزشی و سعی برای گرفتن بهترین ممبر ها 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: بخاطر دلایلی این چند روز +2 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: 100 درصد 9- آیدی تلگرام :Silver_087 10- نام واقعی شما :محمد 11- سن شما: 15 12- اقلیت مورد نظر شما : پیدی،نوپو،اف بی ای، مدیک 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : صبور و با اخلاق 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید خیر 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ خیر مشکلی ندارم 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟ بله 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ با تجربه و توانایی کنترل کردن و نظارت در میتینگ ها و مسلط بودن به قوانین
Alireza_Tiger ارسال شده در May 9, 2023 at 03:55 #4965 ارسال شده در May 9, 2023 at 03:55 نام شما در سرور: Alireza_Winner 2- لول شما در سرور: 24 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: ارتش 9 ارتش 9 شهرداری 5و9 پیدی 9و8 4- برای چه میخواید لیدر شید: برای آوردن آرامش و نظم به سرور و سابقه 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: بهترین عضو ها را عضو فکشن میکنم با تلاش هم فکشن رو جزو بهترین فکشن ها میکنم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 3تا4 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: بله کامل مسلط هستم 9- آیدی تلگرام : Alireza_Winner20@ 10- نام واقعی شما :علیرضا 11- سن شما :15 12- اقلیت مورد نظر شما : ارتش _پلیس لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : من فردی علاقه مند به دولت هستم و هر کاری هم که لازم باشه انجام میدم برا فکشنم 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید: بله 1بار 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ خیر 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) بلی 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ من دستیارم رو بر اساس سابقه و توی فکشن هایی که دیدم چطور فعالیت کرده انتخاب میکنم
Arezoo_Moltafet ارسال شده در May 9, 2023 at 04:20 #4966 ارسال شده در May 9, 2023 at 04:20 فرم درخواست رهبری فکشن های دولتی 1- نام شما در سرور: Missdeamon_Moltafet 2- لول شما در سرور: 20 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: nopo:8 Nopo:3 Seda sima: 3 Lvpd:5 ولی دوتا از فکشن ها در وورک بوک نیست دلیلش نمیدونم چیه 4- برای چه میخواید لیدر شید: میخوام لیدر بودن تجربه کنم ، کی میدونه شاید بهترین فکشن هم شدیم. 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: تا الان بعضی از فصل های ک تو اقلیت های مختلف بودم لیدرشون خوب اون اقلیت رو اداره نمیکردند ، ولی من میخام فکشنم رو با تلاش بهترین فکشن کنم. 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: ۳ تا ۴ ساعت روز های تعطیل بیشتر هم میشه. 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کاملا مسلط 9- آیدی تلگرام : @Baby_Dragon12 10- نام واقعی شما :ارزو 11- سن شما :۱۶ 12- اقلیت مورد نظر شما :LVPD اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) ✓✓✓ بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : کلا آدم شوخ طبعی هستم ، ب موقش هم سگ میشم 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید نه ، البته نزدیک بود 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ خیر 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) بله ، اگ وقتش داشته باشم. 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ اخلاقاش شبیه من باشه ، جدی باشه ، و کاملا ب قوانین مسلط باشه
Mosaleh_Cyber ارسال شده در May 9, 2023 at 04:35 #4967 ارسال شده در May 9, 2023 at 04:35 ۲ ساعت قبل، Seyed-Cyber گفته است: ۲ ساعت قبل، Seyed-Cyber گفته است: - نام شما در سرور: Mosaleh_Cyber 2- لول شما در سرور: 24 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: Army 5 Season Lspd 2 Season FBI 2 Season Medic 3 Season 4- برای چه میخواید لیدر شید: علاقه 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: مدیریت صحیح فکشن 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: +5 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: قوانین آرپی و فکشن ها رو کاملا بلدم 9- آیدی تلگرام : @Mosaleh_Cyber 10- نام واقعی شما :محمدصالح 11- سن شما :19 12- اقلیت مورد نظر شما : Army Medic 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید خیر 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ خیر 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) بلی 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ فعالیت بالا. حرف شنوی ت نام شما در سرور: 2- لول شما در سرور: 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: 4- برای چه میخواید لیدر شید: 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: 9- آیدی تلگرام : 10- نام واقعی شما : 11- سن شما : 12- اقلیت مورد نظر شما : اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ فرم را پر کنید در همین بخش ارسال کنید ! Like نقل قول
Night_Killer ارسال شده در May 9, 2023 at 04:48 #4969 ارسال شده در May 9, 2023 at 04:48 3 ساعت قبل، Seyed-Cyber گفته است: فرم درخواست رهبری فکشن های دولتی 1- نام شما در سرور: Night_Paradise 2- لول شما در سرور: ۱۵ 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: مدیک رنک ۸ پی دی رنک ۳ اف بی ای رنک ۱۱(ساب لیدر) 4- برای چه میخواید لیدر شید: برای ساخت فکشن و شهری بهتر 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: مدیریت پلیر ها کمک به مردم شهر 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: ۱ الی ۸ ساعت 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کامل 9- آیدی تلگرام : hesam76777 10- نام واقعی شما : حسام 11- سن شما :۱۸ 12- اقلیت مورد نظر شما :پی دی یا اف بی ای یا مدیک اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : آدم کامل جدی و مسلط تاحالا هیچ شکایتی نداشتم ن در فکشن ن پلیر عادی 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید بله ۱ بار 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟خیر 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) بله 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟با توجه به مسلط بودن کامل به قوانین فکشن و آر پی فرم را پر کنید در همین بخش ارسال کنید !
Walter_Moltafet ارسال شده در May 9, 2023 at 04:52 #4970 ارسال شده در May 9, 2023 at 04:52 1- نام شما در سرور: Walter_Moltafet 2- لول شما در سرور: 15 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: LSPD 8 FBI 7 LSPD 5 Nopo 7 FBI 5 4- برای چه میخواید لیدر شید: برقراری نظم در شهر. کسب تجربه. نظارت و کنترل فکشن به نحو احسنت و کامل افزایش سطح آرپی 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: ممبر گیری. کمک به بقیه فکشن های دولتی. میتینگ های پی در پی در جهت آمادگی کامل اعضا 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 8+ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: تمامی قوانین آرپی مسلط هستم 9- آیدی تلگرام : ami4vr 10- نام واقعی شما : امیر 11- سن شما : 16 12- اقلیت مورد نظر شما : LSPD اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : فردی کاملاً سخت گیر. مسئولیت پذیر و سعی میکنم همیشه برتر باشم 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید 2 LSPD 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ خیر 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) بلی 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ سخت گیر. سنگین. مسئولیت پذیر و قابل اعتماد
Mikey_Remanow ارسال شده در May 9, 2023 at 05:00 #4971 ارسال شده در May 9, 2023 at 05:00 2- لول شما در سرور: 13 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : ارتش رنک 9، منیجر PD رنک 8 4- برای چه میخواید لیدر شید: توانایی رهبری - علاقه 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: آموزش های متعدد برای ممبر ها تا بتونن اونها هم یروزی لیدر بشن و خودشون یک فکشن رو اداره کامل کنن ، سعی میکنم ادب رو بین همه رواج بدم و نظم رو داخل فکشنم بیارم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: ۵ساعت 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله کاملا 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: بله کامل 9- آیدی تلگرام : @I3I7I8I9 10- نام واقعی شما : رهام 11- سن شما : ۱۸ 12- اقلیت مورد نظر شما : ارتش 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : کامل آروم و ساکت ، با نظم و قانون ، در فکشن جدی و کاملا نظامی هستم 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ ۱۰۰ درصد 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ خیر مشکلی ندارم ، میخوام نظم ترتیب و احترام رو آموزش بدم در کنار لیدر بودن 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ بر اساس قوانین شهر و مدارک مناسب لول های بالا که تمام قوانین رو بلد باشن و هیچ مشکلی نداشته باشن معیار من از عضوگیری لول بالا و داشتن مدارک مناسب برای عضویت چک کردن ورک بوک و پاسپورت 18. وظایف لیدر را شرح دهید : اول از همه انتخاب کردن دستیار برای خود و بعد عضویت ممبر ها ، برگذاری میتینگ ها برای اطلاع از آمادگی تمام ممبر ها و اهدای رنک بدون پارتی بازی و رفیق بازی، لیدر باید به دستیار ها تاکید کنن که به اعضای فکشن روز و ساعت میتینگ ها رو یاد آوری کنن فرستادن عکس های میتینگ برای در گروه لیدر ها بسیار حائز اهمیت هستش داشتن ادب و احترام و با اخلاق بودن تا اعضای فکشن هم ادب و احترام بیشتر داشته باشند و در آینده لیدر های خوبی شوند
Kamyarmp ارسال شده در May 9, 2023 at 05:10 #4972 ارسال شده در May 9, 2023 at 05:10 ۳ ساعت قبل، Seyed-Cyber گفته است: فرم درخواست رهبری فکشن های دولتی 1- نام شما در سرور:Kamyar_Zex 2- لول شما در سرور: 13 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: 4- برای چه میخواید لیدر شید: برای خدمت و امنیت سرور 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: خدمت به سرور 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: ۲ ساعت و خوردی 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟صد در صد 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: عالی 9- آیدی تلگرام : @Jkkkkkjjjjj 10- نام واقعی شما : kamyar maraghi 11- سن شما : 17 12- اقلیت مورد نظر شما : نوپو یا پلیس لوس سانتوس اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : بسیار موأدبانه با افراد برخورد میکنم 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید قسمت نشده 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ نه به نظرم خیلی خوبه 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) بلی 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ با معیار هایی که خودم دارم تایم پلی خوب لول خوب بلد بودن قوانین فرم را پر کنید در همین بخش ارسال کنید !
Hogo_Darksky 1 ارسال شده در May 9, 2023 at 05:59 #4975 ارسال شده در May 9, 2023 at 05:59 ۴ ساعت قبل، Seyed-Cyber گفته است: نام شما در سرور: Hogo_Darksky 2- لول شما در سرور: 28 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها لیدر مدیک نیم فصل ساب مدیک نیم فصل پیدی۳فصل ۷۸۵نوپو ۱ فصل ۷ اف بی آی ۱فصل ۸ 4- برای چه میخواید لیدر شید: کمک به مردم 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: گزاشتن میتینگ آموزش به پلیر ها گرفتن ممبر 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: ۳ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کامل مسلط هستم 9- آیدی تلگرام : @the_clown2 10- نام واقعی شما :هادی 11- سن شما :۱۶ 12- اقلیت مورد نظر شما :مدیک اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید :بیمارستان لوس سانتوس نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور :بسیار مهربان 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید خیر 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟خیر 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟بلی(بلی/خیر) 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟بله فرم را پر کنید در همین بخش ارسال کنید
Peaky ارسال شده در May 9, 2023 at 06:08 #4976 ارسال شده در May 9, 2023 at 06:08 4 ساعت قبل، Seyed-Cyber گفته است: لوس 1- نام شما در سرور: Peaky_Paradise 2- لول شما در سرور: 17 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: اف بی ای رنک ۱۰ ( کمک ساب ) مدیک رنک ۴ .۵ دقیق یادم نیست! پیدی رنک ۸ 4- برای چه میخواید لیدر شید: کسب تجربه و کمک به پلیرها 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: عضو گیری برای فکشن و اموزش اونها تمام تلاشم رو میکنم که بهترین فکشن فصل بشیم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: ۷ .۸ ساعت یه مدت فعال نبودم ولی این فصل صدرصد فعالیتم بالا میشه ۱۸ سالمه کدرسه و ... هیچی ندارم تایم ازاد 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله حتما 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: ۱۰۰٪ 9- آیدی تلگرام : @amirkanashi 10- نام واقعی شما : امیر حسین 11- سن شما : ۱۸ 12- اقلیت مورد نظر شما : بیمارستان لوس سانتوس اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : مهربونم ولی سعی میکنم مرتب باشم و قانون مدار 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید بله یک بار در اف بی ای 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ نه من تمام تلاشم رو میکنم به بهترین شکل واقع بشم و اگر هم مشکلی باشه با قوانین کنار میام 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) بلی 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ فعالیت . شخصیت . سابقه .
Senator_Wolf ارسال شده در May 9, 2023 at 06:14 #4977 ارسال شده در May 9, 2023 at 06:14 3 ساعت قبل، Seyed-Cyber گفته است: فرم درخواست رهبری فکشن های دولتی 1- نام شما در سرور: Senator_Wolf 2- لول شما در سرور: 17 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: نوپو5_نوپو 3_ارتش 6_شهرداری 1_شهرداری 1 4- برای چه میخواید لیدر شید: کم کردن مجرم در شهر 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: کم کردن مجرم در شهر 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: +5 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کامل 9- آیدی تلگرام :Mmad_1012@ 10- نام واقعی شما :محمد مهدی 11- سن شما :15 12- اقلیت مورد نظر شما :نوپو اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور :جدی و علاقه به دولت 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید خیر 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟خیر 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) خیر 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟تایم پلی بالا_نظارت بر روی ممبر ها _بلد بودن قوانین فکشن و ارپی فرم را پر کنید در همین بخش ارسال کنید !
Peaky ارسال شده در May 9, 2023 at 06:14 #4978 ارسال شده در May 9, 2023 at 06:14 ۴ ساعت قبل، Seyed-Cyber گفته است: فرم درخواست رهبری فکشن های دولتی 1- نام شما در سرور: Peaky paradise 2- لول شما در سرور: 17 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: پیدی مدیک اف بی ای مدیم رنک ۴ .۵ دقیق یادم نیست پیدی ۸ اف بی ای رنک ۱۰کمک ساب 4- برای چه میخواید لیدر شید: کسب تجربه کمک به پلیر ها 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: عضو گیری و تموزش دادن اعضا و تمام تلاشم برای بهترین فکشن شدن 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: ۷ ۸ ساعت یه مدت کم بود ولی این فصل حتی ممکنه بیشتر از ۸ ساعت هم بشه 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله صدرصد 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کامل 9- آیدی تلگرام : @amirkanashi 10- نام واقعی شما : امیر حسین 11- سن شما : ۱۸ 12- اقلیت مورد نظر شما : بیمارستان لوس سانتوس اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ فرم را پر کنید در همین بخش ارسال کنید !
Mepcaa_Hermanos ارسال شده در May 9, 2023 at 06:20 #4979 ارسال شده در May 9, 2023 at 06:20 نام شما در سرور: Der_Mersad 2- لول شما در سرور: 31 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: sub nopo 4- برای چه میخواید لیدر شید: Moderate 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: Nazm 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: +3 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟Bale 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: 100% 9- آیدی تلگرام : @mepcaa 10- نام واقعی شما : Mersad 11- سن شما :15 12- اقلیت مورد نظر شما :Area 51 اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : ارتش 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : fardi ba Nazm va ghavanin va moderate 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید kheyr 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ No 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) Yes 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ Nazm , Ghodrat فرم را پر کنید در همین بخش ارسال کنید !
Peaky ارسال شده در May 9, 2023 at 06:25 #4980 ارسال شده در May 9, 2023 at 06:25 4 ساعت قبل، Seyed-Cyber گفته است: فرم درخواست رهبری فکشن های دولتی 1- نام شما در سرور: Peaky paradise 2- لول شما در سرور: 17 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: پیدی رنک ۸ اف بی ای رنک ۱۰ مدیم رنک ۵ .۴ اینا دقیق یادم نیست 4- برای چه میخواید لیدر شید: کسب تجربه کمک به پلیر ها و برتر کردن فکشن 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: سعی میکنم اعضا رو زیاد کنم و اموزش لازم رو بدم و با فکشن های دیگه رابطه کاملا خوبی داشته باشیم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: ۷ . ۸ ساعت و این فصل قطعا بیشتر 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله حتما 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کامل ۱۰۰٪ 9- آیدی تلگرام : @amirkanashi 10- نام واقعی شما : امیر حسین 11- سن شما : ۱۸ 12- اقلیت مورد نظر شما : بیمارستان لوس سانتوس اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : مهربون قانون مدار و مودب ( بعضیوقتا مشکلاتی پیش اومده اما حل شده ) 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید بله یکبار اف بی ای 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ نه اصلا صدرصد با قاون دولتی این سرور موافقم 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) بلی 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ تجربه در سرور بودنش . سابقه دولتیش . فعالیت . شخصیت فرم را پر کنید در همین بخش ارسال کنید !
Captain_Extrasize ارسال شده در May 9, 2023 at 07:26 #4981 ارسال شده در May 9, 2023 at 07:26 4 ساعت قبل، Seyed-Cyber گفته است: فرم درخواست رهبری فکشن های دولتی 1- نام شما در سرور: Steven_Winston 2- لول شما در سرور: 14 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: Artsh Rank 6 Artsh Rank 9 LSPD Rank 7 Fbi Rank 7 4- برای چه میخواید لیدر شید: برای ارپی قشنگ تر و کسب تجربه و هدایت کردن یه سازمان 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: عضو گیری پلیر های فعال و یه ارپی قشنگ ایجاد میکنم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 6+ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله با کمک ساب میتونم هدایت کنم اگه هم ساب نباش هدایت میکنم به راحتی 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کاملا ارپی بلدم و قوانین فول هستم 9- آیدی تلگرام : To_Bego_Captain 10- نام واقعی شما :امید 11- سن شما :16 12- اقلیت مورد نظر شما :ارتش اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : ارتش 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور :امیدوارم بهترین باشین 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید فقط یک بار برای ارتش 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟خیر 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ با سابقه زیاد یا برترین هفته فرم را پر کنید در همین بخش ارسال کنید !
Mohamad_Artos ارسال شده در May 9, 2023 at 07:37 #4982 ارسال شده در May 9, 2023 at 07:37 5 ساعت قبل، Seyed-Cyber گفته است: Mohamad_Artos
Mohamad_Artos ارسال شده در May 9, 2023 at 07:40 #4983 ارسال شده در May 9, 2023 at 07:40 ۱۳ دقیقه قبل، Captain_Extrasize گفته است: 9
Mohamad_Artos ارسال شده در May 9, 2023 at 07:41 #4984 ارسال شده در May 9, 2023 at 07:41 14 دقیقه قبل، Captain_Extrasize گفته است: 9
Ho3ein.GH ارسال شده در May 9, 2023 at 08:11 #4987 ارسال شده در May 9, 2023 at 08:11 نام شما در سرور: Hossein_Matrix 2- لول شما در سرور: 12 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: مدیک رنک ۶ _ ارتش رنک ۸ _ پی دی رنک ۶ 4- برای چه میخواید لیدر شید: بهترین شدن فکشن و علاقه خیلی خیلی زیاد به ارتش 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: تضمین میدم ارتش یکی از بهترین فکشن ها بشه و تو کار تبلیغاتی مهارت دارم و پلیرای زیادی جمع میکنم و فقط هدفم اینه که زندگی واقعی واسه پلیرای ارتش توی سرور حس بشه 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: +6 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ تازه اضافه هم دارم 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کاملا مسلط 9- آیدی تلگرام : WaNtEd080 10- نام واقعی شما : محمد حسین 11- سن شما : ۱۶ 12- اقلیت مورد نظر شما : ارتش یا مدیک هردو رو میتونم اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : یه شخصیت هستم ک مسئولیت پذیر و حتی وقتی مسئولیتی چیزی رو پذیرفتم تا تهش و با درست ترین نحو اون مسئولیت و کار رو انجام میدم دقت کنید ( درست ترین نحو ) 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ خیر تعداد را بنویسید 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ خیر 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) بلی 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ با معیار تجربه و البته سابقه و اینکه چقد مسلط هستند به قوانین و اینک اگر مشکلی برای من لیدر پیش اومد بتونن فکشن رو مثل یک لیدر هدایت کنن یا خیر
Mostafa_Joker ارسال شده در May 9, 2023 at 08:29 #4988 ارسال شده در May 9, 2023 at 08:29 6 ساعت قبل، Seyed-Cyber گفته است: فرم درخواست رهبری فکشن های دولتی 1- نام شما در سرور: Mostafa_Joker 2- لول شما در سرور: 17 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: پی دی رنک 8 خبرگزاری رنک 6 نوپو 5 خبر گذاری رنک 3 شهر داری رنک1 پی دی رنک 5و پی دی رنک 3 4- برای چه میخواید لیدر شید: فکشن بر تر شدن 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: گرفتن بهترین ممبر ها برای فکشن برتر شدن رسیدگی به ممبر ها و کار های ار پی. روزانه 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 4ساعت 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بدون شک 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کامل 9- آیدی تلگرام : @Mostafa_The_Legendary 10- نام واقعی شما :مصطفی 11- سن شما :16 12- اقلیت مورد نظر شما :پلیس لوس سانتوس اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور :سعی میکنم با همه دوست باشم پایبند به کار و قانون مدار 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید خیر 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟نه 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟بلی 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟فردی قانون مدار وقت کافی برای اداره کردن فکشن وقتی که من نیستم رو داشته باشه و به ممبر ها رسیدگی بکنه فرم را پر کنید در همین بخش ارسال کنید !
Squire_Seeker ارسال شده در May 9, 2023 at 09:12 #4989 ارسال شده در May 9, 2023 at 09:12 نام شما در سرور: Esquire_Seeker 2- لول شما در سرور: 19 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: میدیک _ نوپو _ شهرداری _ اف بی ای 4- برای چه میخواید لیدر شید: برای اداره بهتر و اول کردن اقلیت مورد نظر 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: اداره کردن اقلیت مورد نظر . اول کردن اقلیت مورد نظر . جمع آوری ممبر های خوب و ... 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: ۱ الی ۹ ساعت 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: فول 9- آیدی تلگرام : hanozdire@ 10- نام واقعی شما : امیرعلی 11- سن شما : ۱۴ 12- اقلیت مورد نظر شما : نوپو یا ارتش یا اف بی ای اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید خیر 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ خیر 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) خیر 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ فعالیت . خوش اخلاقی . فول بودن قوانین و نقض نکردن قوانین
Nigaa_Dream ارسال شده در May 9, 2023 at 10:10 #4990 ارسال شده در May 9, 2023 at 10:10 8 ساعت قبل، Seyed-Cyber گفته است: فرم درخواست رهبری فکشن های دولتی 1- نام شما در سرور: Nigga_Hacker 2- لول شما در سرور: 19 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی به همراه رنک ها: پیدی رنک دوبار رنک8 دوبار ساب نوپو مدیک ۲ بار رنک ۴ رادیو دوبار رنک ۷ 4- برای چه میخواید لیدر شید: یک چالشی برای خودم و سرگرمی 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: ممبر میگیرم میتینگ برگزار میکنم بهشون حقوق میدم تا اشتیاق داشته باشن 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 10 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کامل بلدم 9- آیدی تلگرام : To_Bego_Nigga 10- نام واقعی شما : ابول 11- سن شما :17 12- اقلیت مورد نظر شما : پلیس لوس سانتوس اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس پلیس ال وی ( گشت ویژه ) بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : مهربانم ب همه کمک میکنم ولی تو کارم با کسی شوخی ندارم خیلی سخت گیرم 14_ آیا تا به حال برترین عضو هفته ها بوده اید؟ تعداد را بنویسید: نوپو بودم 15- درصورت اشتباهات زیاد اعضای سازمان ، لیدر مجازات خواهد شد ، و مجازات اخراج از لیدری ۱۴ روز بن میباشد با این مورد مشکلی ندارید ؟ خیر مشکلی ندارم نمیگزارم مشکلی پیش بیاد 16- آیا توانایی احراز هویت با ویس را دارید ؟(بلی/خیر) بله دارم 17- درصورتی که لیدر بشید دستیار خودتون رو با چه معیاری انتخاب میکنید ؟ ایا تا ب حال کارمند برتر هفته شده است/سابقه حدعقا یک ساب لیدری/یک شخصیت سرور ک قابل اعتماد باشد و..... فرم را پر کنید در همین بخش ارسال کنید !
پست های پیشنهاد شده