رفتن به مطلب
لینک عکس و ریکورد های آپلود شده در انجمن باید از سایت RpFile.Com باشند ×
  • پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

نام شما در بازی: Erfan_Veturan

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Kevin_Killer

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):

Level : 56

Faction : No

توضیحات شکایت: سو استفاده کردن از جایگاه نوپو (ram/)در سرور ب طوری ک در خونه Lock بوده و ایشون با این که هیچ مجرمی در خونه نبوده(درون نقشه مشخصه کسی نبوده) در خونه بودن (اخیرا 15k گان هم از خونه ب سرقت رفته)Screenshot___SA-MP.thumb.jpg.56cee2a805b0fba97c07790d8626ac07.jpgIMG_20241229_233256_626.thumb.jpg.7ea0021bc9acd8e0950ddc8451ebddf5.jpg

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...)

درضمن شکایت های دیگه هم از این شده اگر باز هم ایشون مجازات نشه نشونه پارتی بازی فمشه

ارسال شده در

خب ، از سرور کامبت لاگین کردی و موقع کانکت فایندت کردم از الوی مارک شدی و تا از جایی که اسپاون میشی خارج نشی نمیاره برام و حدس زدم که توی خونه فمیلیت اسپاون میشی و به سراغ اونجا اومدم که حضور نداشتی و خارج شدم .

وقتی اسم فممو میاری دهنتو برو با اسید بشور پسر

شب خوش ..

ارسال شده در
    27 دقیقه قبل، - Kevin_Killer گفته است:

خب ، از سرور کامبت لاگین کردی و موقع کانکت فایندت کردم از الوی مارک شدی و تا از جایی که اسپاون میشی خارج نشی نمیاره برام و حدس زدم که توی خونه فمیلیت اسپاون میشی و به سراغ اونجا اومدم که حضور نداشتی و خارج شدم .

وقتی اسم فممو میاری دهنتو برو با اسید بشور پسر

شب خوش ..

خونمو باید با اسید بشورم میگیری ک

ارسال شده در

⚜️ سلام و خدمت شما پلیر عزیز ⚜️

- @Erfan_Veturan

📑 شکایت شما بررسی و رد شد  

📄 دلایل : 

- ایشون از قابلیت فکشن در جهت دستگیری شما استفاده کردند و مشکلی نداشته 

🌾 با تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ، پیروز و پاینده باشید 🤍 

🔰 Telegram Channel : @IRan_Role_Play 🔰

لطفاً توجه داشته باشید که تمامی فایل‌ها و تصاویر باید فقط از طریق RpFile.com آپلود شوند.

مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...