Kai_Quantum ارسال شده در December 29, 2024 at 13:47 ارسال شده در December 29, 2024 at 13:47 نام شما در بازی:Yasin_Rail نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Phantom_Crossbow اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Lvl 25 Faction Nopo Rank 7 توضیحات شکایت: کات آنیم من شوکر زدم بعد. کیل شدم مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...)
Kai_Quantum ارسال شده در December 29, 2024 at 14:32 نویسنده ارسال شده در December 29, 2024 at 14:32 1 دقیقه قبل، Phantom_Crossbow گفته است: بعدشم الان دونفر شوکر خوردیم چطور پیله ای رو من و دومن عکس از سمپ راش برش خورده و شما پیدی هستید شوکر الکی میزنید ریکورد باید بدید یا ن؟ شوکر الکی ؟ نه شوکر الکیییییی عزیز وانتد دارید مشکل دارید ریکورد بدید من راضی ام دادم فروم ناراضی ؟ ریک بده بعد تو شات مشخصه که من شما رو فقط فریز دادم و همکارم دوستتون رو من یه نفر رو فریز دادم الان مشکل داره که تویی میخواستی کات آنیم نکنی
Troll_Scarlett ارسال شده در December 29, 2024 at 15:32 ارسال شده در December 29, 2024 at 15:32 26 دقیقه قبل، Phantom_Crossbow گفته است: خوب پیدی در هر صورت نباید ریک داشته باشه اصلا همکار نبود که مرده بود حالا من طرف کسی نیسم ولی گان تو دستت هس و اون یکی هم داره زجه میزنه ک بزنیش 1
Kai_Quantum ارسال شده در December 29, 2024 at 15:40 نویسنده ارسال شده در December 29, 2024 at 15:40 7 دقیقه قبل، Troll_Hermanos گفته است: حالا من طرف کسی نیسم ولی گان تو دستت هس و اون یکی هم داره زجه میزنه ک بزنیش 34 دقیقه قبل، Phantom_Crossbow گفته است: خوب پیدی در هر صورت نباید ریک داشته باشه اصلا همکار نبود که مرده بود رفیقتم که زجه میزد بزن 🤣🤣 من عکسم مشکلی ندارع و درسته مشکلی دارید در بخش شکایت از دولتی شکایت کنید
Amir_Troll ارسال شده در December 29, 2024 at 15:58 ارسال شده در December 29, 2024 at 15:58 25 دقیقه قبل، Troll_Hermanos گفته است: حالا من طرف کسی نیسم ولی گان تو دستت هس و اون یکی هم داره زجه میزنه ک بزنیش اصلا کل اونجا درگیری بود به منو این هم شوکر زده بود منم اگر زودتر شوکر میخوردم میگفتم بزن و اگر فکشن نبودم کات انیم هم میکردم و به اون میگفتم بزن که ضایع نشه
Kamarove_Mafia ارسال شده در December 30, 2024 at 08:21 ارسال شده در December 30, 2024 at 08:21 ◈ سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ❌ شکایت شما بررسی و رد شد ! » دلایل: - مدارک کافی نمی باشد. » امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. ꔹ Channel Telegram : @IRan_Role_Play ꔹ
پست های پیشنهاد شده