Morteza Foroghy ارسال شده در December 29, 2024 at 05:21 ارسال شده در December 29, 2024 at 05:21 سلام من میخام برم توی سرور اما روی تصویر لب ساحل گیر میکنه دقیقا جایی ک باید پنجره باز بشه و رمزم رو بزنم اما هیچ کادری باز نمیشه و همینطوری تصویر خالیه و خواهشن ادای خاجی هارو در نیارید با اینگلیسی فارسی متن هارو نوشتید؟ اینطوری نه میشه ترجمه کرد نه به درستی خوند چرا از فارسی خودمون استفاده نکردید زبون مادریتون چشه؟ و لطفا سریعتر بهم بگید چیکار کنم وارد بازی بشم و پلی بدم 1 نقل قول
Amir_Hermanos ارسال شده در December 31, 2024 at 07:06 ارسال شده در December 31, 2024 at 07:06 فارسی داخل سمپ نوشته نمیشه نقل قول 🔥 🔥 -HERMANOS ON TOP-🔥🔥
Rahman_Abbasi ارسال شده در January 3, 2025 at 08:56 ارسال شده در January 3, 2025 at 08:56 سلام ، اولا اتصال به وی پی ان رو قطع کن دوما از اتصال به اینترنت 4G یا پر سرعت مطمعن شو سوما داخل همین انجمن اموزش زبان فینگلیش هست که خیلی آسونه البته من خودم بدون این اموزش از ۶ سال پیش بلد شدم ولی برای شماها مناسب هست یاد بگیرید و بیایید چون داخل سمپ نمیشه فارسی اد داد کامنتی رو نقل قول
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .