Mohammad_Kendey ارسال شده در December 28, 2024 at 12:56 ارسال شده در December 28, 2024 at 12:56 اسم من: Mohammad_Kendey ادمین؛ Arshia_Moltafet سلام خسته نباشید من برای یک نفر به نام Amir_Specter 200ir coin زدم و منو تبر کرد با با اک دومش بنام EMAM_Specter امد و من ۱۲ کک ازش گرفتم در رفتم پول ۲۰۰ کوین که براش زده بودم و من بن شدم چرا اون بن نشد من تازه واردم
Kai_Quantum ارسال شده در December 29, 2024 at 14:28 ارسال شده در December 29, 2024 at 14:28 در ۱۴۰۳/۱۰/۸ در 16:26، Mohammad_Kendey گفته است: اسم من: Mohammad_Kendey ادمین؛ Arshia_Moltafet سلام خسته نباشید من برای یک نفر به نام Amir_Specter 200ir coin زدم و منو تبر کرد با با اک دومش بنام EMAM_Specter امد و من ۱۲ کک ازش گرفتم در رفتم پول ۲۰۰ کوین که براش زده بودم و من بن شدم چرا اون بن نشد من تازه واردم اصلا ربطی به ریل سل ندارع فروم دادنت 🤣🔘
Vincenzo_Paradise ارسال شده در December 30, 2024 at 12:51 ارسال شده در December 30, 2024 at 12:51 (ویرایش شده) ⚜️ سلام و خدمت شما پلیر عزیز ⚜️ 💠 @Mohammad_Kendey 📑 شکایت شما بررسی و رد شد ❌ 📄 دلایل : - مکان شکایت شما کاملا اشتباه و طبق قوانین نبوده ، جهت شکایت از ادمین در تلگرام در پشتیبانی اقدام به شکایت کنید ! >> IRanRp_Support@ << 🌾 با تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ، پیروز و پاینده باشید 🤍 🔰 Telegram Channel : @IRan_Role_Play 🔰 ویرایش شده در December 30, 2024 at 12:52 توسط Ehsan_Linux
پست های پیشنهاد شده