رفتن به مطلب

Leon_Kenedy

Matin_Phoenix

پست های پیشنهاد شده

نام شما در بازی:Matin_Phoenix

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Leon_Kenedy

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):

لول ۴ 

فکشنی نیستم 

توضیحات شکایت:وانتد بی دلیل نشستم روی صندلی وانتد میده 

مدارک مورد نیازScreenshot_------_ru.unisamp_mobile_game.thumb.jpg.dfdd647a6eecab114f51eb80d8b22b0f.jpgScreenshot_------_ru.unisamp_mobile_game.thumb.jpg.039f45f7e4f5460f8d82dc7c98846f8e.jpgScreenshot_------_ru.unisamp_mobile_game.thumb.jpg.ece2ca22aaed6eef807371515ed572ee.jpg

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و درود . عزیز بنده دیگه لازم نیست که حتی مدرک بدم داخل ویدیو واضح هست . من به شما 3 بار اختار دادم که برید و شما نرفتید . منم موظف هستم که شمارو به زندان منتقل کنم . شما در محوطه مدیک مزاحمت ایجاد کردید و این خلاف قوانین هست و ما هرکسی که کاری نداره اینجا یا Hp اون فرد پر هست باید بهشون اخطار بدیم . 

لینک به دیدگاه

22 دقیقه قبل، Leon_Kenedy گفته است:

سلام و درود . عزیز بنده دیگه لازم نیست که حتی مدرک بدم داخل ویدیو واضح هست . من به شما 3 بار اختار دادم که برید و شما نرفتید . منم موظف هستم که شمارو به زندان منتقل کنم . شما در محوطه مدیک مزاحمت ایجاد کردید و این خلاف قوانین هست و ما هرکسی که کاری نداره اینجا یا Hp اون فرد پر هست باید بهشون اخطار بدیم . 

فک کنم تازه واردی ادمین خودش گفته اگه کاری ندارید ویس اف و بشنید رو صندلی در غیر این صورت وانتد داره 

لینک به دیدگاه

⚜️ سلام و خدمت شما پلیر عزیز ⚜️

💠 @Matin_Phoenix

📑 شکایت شما پیگیری و قبول شد

💎 برای بازیکن Leon_Kenedy مجازات صورت خواهد گرفت 

🌾 با تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ، پیروز و پاینده باشید 🤍  

🔰 Telegram Channel : @IRan_Role_Play 🔰

ویرایش شده در توسط Ehsan_Linux
  • Thanks 1
لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • ایجاد مورد جدید...