Matin_Phoenix ارسال شده در پنج شنبه در 18:28 اشتراک گذاری ارسال شده در پنج شنبه در 18:28 نام شما در بازی:Matin_Phoenix نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Leon_Kenedy اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول ۴ فکشنی نیستم توضیحات شکایت:وانتد بی دلیل نشستم روی صندلی وانتد میده مدارک مورد نیاز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Leon_Kenedy ارسال شده در پنج شنبه در 19:36 اشتراک گذاری ارسال شده در پنج شنبه در 19:36 سلام و درود . عزیز بنده دیگه لازم نیست که حتی مدرک بدم داخل ویدیو واضح هست . من به شما 3 بار اختار دادم که برید و شما نرفتید . منم موظف هستم که شمارو به زندان منتقل کنم . شما در محوطه مدیک مزاحمت ایجاد کردید و این خلاف قوانین هست و ما هرکسی که کاری نداره اینجا یا Hp اون فرد پر هست باید بهشون اخطار بدیم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Matin_Phoenix ارسال شده در پنج شنبه در 19:59 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنج شنبه در 19:59 22 دقیقه قبل، Leon_Kenedy گفته است: سلام و درود . عزیز بنده دیگه لازم نیست که حتی مدرک بدم داخل ویدیو واضح هست . من به شما 3 بار اختار دادم که برید و شما نرفتید . منم موظف هستم که شمارو به زندان منتقل کنم . شما در محوطه مدیک مزاحمت ایجاد کردید و این خلاف قوانین هست و ما هرکسی که کاری نداره اینجا یا Hp اون فرد پر هست باید بهشون اخطار بدیم . فک کنم تازه واردی ادمین خودش گفته اگه کاری ندارید ویس اف و بشنید رو صندلی در غیر این صورت وانتد داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Ehsan_Linux ارسال شده در پنج شنبه در 23:41 اشتراک گذاری ارسال شده در پنج شنبه در 23:41 (ویرایش شده) ⚜️ سلام و خدمت شما پلیر عزیز ⚜️ 💠 @Matin_Phoenix 📑 شکایت شما پیگیری و قبول شد ✅ 💎 برای بازیکن Leon_Kenedy مجازات صورت خواهد گرفت 🌾 با تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ، پیروز و پاینده باشید 🤍 🔰 Telegram Channel : @IRan_Role_Play 🔰 ویرایش شده در پنج شنبه در 23:41 توسط Ehsan_Linux 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده