رفتن به مطلب
توضیحات مبتدی ×
  • Anthony_Specter

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

نام شما در بازی: Aryan_Matrix

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Anthony_Specter

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول ۱۰ و فکشنی نیستم

توضیحات شکایت: منو آنتونی با هم شوخی داریم و تا چند وقت پیش هم تو یک فمیلی بودیم و دیدم آگهی گزاشته و به شوخی رفتم گفتم ۱ میل میدم و باقی اش رو نقدی میدم ی جورایی میخواستم موقع قبول کردن باهاش شوخی کنم و بگم و باج بگیرم و برعکس آنتونی این کار رو کرد و گفت اگه اینو بدم به فروم بن میشی ۳کک ازت میخوام در کل من راضی اش کردم که بیاد این زیر اوکی رو بده و در هر صورت هیچ خرید و فروش به تومنی صورت نگرفته.من و آنتونی واقعا قصد اینو نداشتیم که وقت شما رو بگیریم که هی کسی رو بن و آن بن کنید واقعا ازتون معذرت میخوام مرسی از همتون

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...)

Screenshot___SA-MP.thumb.jpg.f0c23a8b1fe52030ca82c1c565ab3f9d.jpgScreenshot___SA-MP.thumb.jpg.2ef8d258d06bbdd6b47da2a3d529d8fa.jpgScreenshot___SA-MP.thumb.jpg.024f2250361c68fffd32c0642d7654fc.jpgScreenshot___Chrome.thumb.jpg.37259950ae82b17e476d03952cbed119.jpg

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام و درود خدمت ادمین عزیز و بزرگوار ایران رول پلی 

من ایشون رو نمی‌شناختم اصلا اون موقع که گفتم باید باج بدید خواستم مدرک بیشتر جمع کنم و اطلاعات بیشتری به شما بدهم . 

و بگم که تا الان من ایشون رو هیچ جا ندیدم فقط همون موقع پیام دادن گفتن نقدی به تومان بدم و نکته بنده اسمم تغییر دادم .

باعث افتخار منه که بتونم شر این آدما رو از سرور ایران رول پلی بکنم با افتخار حرف هایم رو تائید میکنم با تشکر

نکته : اصلا ایشون با من داخل یک فم نبودن اگر اره حداقل بگید مدرک بدن

ویرایش شده در توسط Anthony_Specter
    اشتباه در متن
    ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی

◄ - شکایت شما بررسی و رد شد ✕ 

◄ - دلیل به شرح زیر می‌باشد : 

- با بررسی شکایت شما به چند نکته پی برده ایم، در اول اگر شما به دنبال این هستید که حسابتان را از محرومیت آزاد کنید، شما برای این کار و پیگیری آن باید به پشتیبانی سرور در دیسکورد یا در تلگرام مراجعه کنید، و در اخر اگر از تهدید های شخص مقابل شکایتی دارید قابل پیگیری نخواهد بود، زیرا از تاریخ مدارک شما بیش از 24 ساعت گذشته است و جنابعالی در اقدام خود دیرکرد نسبت به شکایت داشتید

◃ - تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشیدanimation.gif.1d71d2b33b2c76434203d3ca0b629f94.gif

◃ - کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : IRan_Role_Play@ • ⌲

animation.gif.1d71d2b33b2c76434203d3ca0b629f94.gif

ویرایش شده در توسط Hamed_Aogiri

𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜

• Hamed_Aogiri این موضوع را بست
    مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...