Ace_Hermanos ارسال شده در دِسامبر 21 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 21 نام شما در بازی: Mohamad_Crossbow نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Zeus_Vengeance اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Level 19 بی فکشن توضیحات شکایت: S.aim W.edit نکته:ادمین بهش گفتم ric بگیره تو عکس تو داخل چت گفت 2min گرفتم مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) InShot_20241221_190913596.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Zeus_Vengeance ارسال شده در دِسامبر 21 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 21 1 ساعت قبل، Mohamad_Crossbow گفته است: نام شما در بازی: Mohamad_Crossbow نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Zeus_Vengeance اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Level 19 بی فکشن توضیحات شکایت: S.aim W.edit نکته:ادمین بهش گفتم ric بگیره تو عکس تو داخل چت گفت 2min گرفتم مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) InShot_20241221_190913596.mp4 9.32 MB · 0 دانلود من ریک از ساعت 19دارم میخوای میدمت 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Nima Killer ارسال شده در دِسامبر 21 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 21 سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی ◄ - شکایت شما بررسی و رد شد ✕ ◄ - دلیل : 1 • مدرک شما کافی نمی باشد ◃ - تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. ◃ - کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : IRan_Role_Play@ • ⌲ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده