.Matin_Sarbaz ارسال شده در December 19, 2024 at 06:54 ارسال شده در December 19, 2024 at 06:54 نام شما در بازی:Matin_Sarbsz نام پلیری که از ایشان شکایت دارید:Iliya_Linux لول:32 فکشن /رنک:عضو فکشنی نیستم توضیحات: با سلام و درود درخواست ارائه مدرک از جناب Iliya_Linux رو دارم،خیلی مشتاقم مدرک موجود از ایشون رو ببینم و بنده هم مطلع شم attack کی اتک دادم به این شخص
Iliya_Linux ارسال شده در December 19, 2024 at 13:06 ارسال شده در December 19, 2024 at 13:06 سلام دورد خدمت شما عزیز بنده اشتباه به شما وانتد دادم شرمنده اسخواهی میکنم بعدش ساعت 12 نیم بود نتم تموم شد رفتم نت خرید اومدم دنبال اسم شما که وانتد پاک کنم اما اسمتون نمی اومد میزدم توی /id clear کنم بازم شرمنده اشتباه دادم اما هرچقدر هزینه وکیل هست من پرداخت می کنم من میخواستم به Sadra_Sarbaz بدم اشتباهی به شما دادم مدارک که اشتباه بجای اشباه وانتد دادم عکس گرفتم کسی که میزد توی ویدیو اسمش معلوم نبود عکس گرفتم که بدونید من میخواستم به اون w بدم نه شما عزیز VID_۲۰۲۴۱۲۱۹_۱۶۲۹۲۹.mp4
mgiska_wondfr ارسال شده در December 19, 2024 at 14:55 ارسال شده در December 19, 2024 at 14:55 7 ساعت قبل، Matin_Sarbaz. گفته است: نام شما در بازی:Matin_Sarbsz نام پلیری که از ایشان شکایت دارید:Iliya_Linux لول:32 فکشن /رنک:عضو فکشنی نیستم توضیحات: با سلام و درود درخواست ارائه مدرک از جناب Iliya_Linux رو دارم،خیلی مشتاقم مدرک موجود از ایشون رو ببینم و بنده هم مطلع شم attack کی اتک دادم به این شخص متین جان باز فرومت تکمیل نیس همچو درست کپی نکردی اونجا که مدارک: (عکس/فیلم) اینم نیس
Vincenzo_Paradise ارسال شده در December 19, 2024 at 18:40 ارسال شده در December 19, 2024 at 18:40 ⚜️ سلام و خدمت شما پلیر عزیز ⚜️ 📑 شکایت شما بررسی و رد شد ❌ 📄 دلایل : - شخص مورد نظر شما مدارک خود را ارائه داده و از سوءتفاهم ثبت وانتد در آیدی توضیحات کامل رو داده اند 🌾 با تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ، پیروز و پاینده باشید 🤍 🔰 Telegram Channel : @IRan_Role_Play 🔰
پست های پیشنهاد شده