.Matin_Sarbaz ارسال شده در December 17, 2024 at 19:50 #79489 ارسال شده در December 17, 2024 at 19:50 نام شما در بازی:Matin_Sarbsz نام پلیری که از ایشان شکایت دارید:Mikasa_Akerman لول:32 فکشن /رنک:عضو فکشنی نیستم توضیحات: داستان اینه دو روز پیش حوالی ساعت ۲۱:۱۵ تا ۲۱:۳۰این شخص اومدن Mikasa_Akerman به همراه Samuel_Nostalgia این درخواست اسکین گدا رو کرد و چون من داشتم رفتم چنج اسکین زدم که سل بدم بهش ،اومدم سل دادم طرف afk شد و این رفیقش Samuel_Nostalgia اومد گفت که از اسکین ۱۱۳ ات خوشم اومده بیا سل بده ماهم که کف دستمون رو بو نکرده بودیم چی میشه رفتیم اسکین رو چنج کردیم اومدیم سل بدیم طرفی که afk شده بود از حالت afk خارج شد تایید زد اسکین ۱۱۳ من رف برا اون به عبارتی طرف با ۱۵ک لیمیت سل ۸۴کک رو دور زد تازه لولشم ۴ بود طرف اصلا نباید همچین چیزی بشه. تنها مدرک موجود برای من اینه لاگ معامله رو ببین که قانون لیمیت قیمت و لیمیت لول رو طرف دور زده. شات از mm مدرک خودمم که اسکین رو داشتمم موجوده
Reza_ ارسال شده در December 18, 2024 at 09:08 #79529 ارسال شده در December 18, 2024 at 09:08 🎩 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز 🎩 ⚖ شکایت شما پیگیری و رد شد ❌ 📌 دلایل : 1 - شکایت شما حاوی مدارک کافی شامل عکس یا ویدیو نمیباشد ⚡️ با تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید 💙 💻 Telegram Channel : @IRan_Role_Play 💻
پست های پیشنهاد شده