Muhammad_Bloodmore ارسال شده در December 16, 2024 at 18:36 ارسال شده در December 16, 2024 at 18:36 نام شما در بازی:Hanzo_Winner نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Arthur_Matrix اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):بدون فکشن لول ۷ توضیحات شکایت:بنده رفیقم گفت منو Cuff کردن گفت کیل کن بعد منم کردم بعد ارتورم کنارمون بود و ۳ وانتد داد مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...)
Leonardo_Mafia ارسال شده در December 16, 2024 at 18:50 ارسال شده در December 16, 2024 at 18:50 11 دقیقه قبل، Hanzo_Winner گفته است: نام شما در بازی:Hanzo_Winner نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Arthur_Matrix اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):بدون فکشن لول ۷ توضیحات شکایت:بنده رفیقم گفت منو Cuff کردن گفت کیل کن بعد منم کردم بعد ارتورم کنارمون بود و ۳ وانتد داد مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) سلام و درود خدایا شکرت ایشون درخواست کیل کردن شما چرا کیل کردین وانتد شما هم Atack/Dm بود که صحیح هست
Muhammad_Bloodmore ارسال شده در December 16, 2024 at 20:04 نویسنده ارسال شده در December 16, 2024 at 20:04 دیدیم وانتد میدادی نمیبردی جیل بعدشم گفت با مشت کیل کن مدرک تو عکس ها هست
Muhammad_Bloodmore ارسال شده در December 16, 2024 at 20:07 نویسنده ارسال شده در December 16, 2024 at 20:07 وانتد میدی بعد شروع به دنبال کردن میکنی بعدم نمیبری جیل سطح ممبرای اف بی🤣
Leonardo_Mafia ارسال شده در December 16, 2024 at 21:32 ارسال شده در December 16, 2024 at 21:32 ۱ ساعت قبل، Hanzo_Winner گفته است: وانتد میدی بعد شروع به دنبال کردن میکنی بعدم نمیبری جیل سطح ممبرای اف بی🤣 وانتد دادم صحیح هم هست جیل هم شدید تو اون لحظه داشتم یه کاری رو انجام میدادم بعدش به حسابتون رسیدگی شد توهین نکنید عزیز شب خوش
Leonardo_Mafia ارسال شده در December 16, 2024 at 22:13 ارسال شده در December 16, 2024 at 22:13 40 دقیقه قبل، Arthur_Matrix گفته است: وانتد دادم صحیح هم هست جیل هم شدید تو اون لحظه داشتم یه کاری رو انجام میدادم بعدش به حسابتون رسیدگی شد توهین نکنید عزیز شب خو 3 ساعت قبل، Hanzo_Winner گفته است: نام شما در بازی:Hanzo_Winner نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Arthur_Matrix اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):بدون فکشن لول ۷ توضیحات شکایت:بنده رفیقم گفت منو Cuff کردن گفت کیل کن بعد منم کردم بعد ارتورم کنارمون بود و ۳ وانتد داد مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) ایشون خودشون تو مدرک هایی که ارسال کردن به طور واضح مشخصه که Dm کردن ، بعدم تو توضیحاتی که تو بخش توضیحات شکایت هم ارائه دادن خودشن گفتن که اینکار رو انجام دادن و Dm کردن و وانتدی که من دادم صحیح بوده
Muhammad_Bloodmore ارسال شده در December 17, 2024 at 07:49 نویسنده ارسال شده در December 17, 2024 at 07:49 (ویرایش شده) نه صحیح نیست اون رفیقم خودش گفت کیل کن نه که کیل عمدی کردم ویرایش شده در December 17, 2024 at 07:50 توسط Hanzo_Winner
Leonardo_Mafia ارسال شده در December 17, 2024 at 17:56 ارسال شده در December 17, 2024 at 17:56 10 ساعت قبل، Hanzo_Winner گفته است: نه صحیح نیست اون رفیقم خودش گفت کیل کن نه که کیل عمدی کردم اولا اینکه اون کسی که شما کیل کردید وانتد داشت و کات انیم کرده و کسی که کافش کرده بود دقیقا چند لحظه قبل کاف کیل کرد منم به احترام اون شخصی که کافش کرده بود صبر کردم که اون شخص هم Bidel_Linux بود تا بیاد و این آقا رو ببره جیل شما حق نداشتید حتی در صورت درخواست طرف هم اون رو کیل کنید به هر حال شما قتل انجام دادید و وانتد صحیح بوده .
Muhammad_Bloodmore ارسال شده در December 18, 2024 at 21:29 نویسنده ارسال شده در December 18, 2024 at 21:29 خوب میگفتی نزن
mgiska_wondfr ارسال شده در December 19, 2024 at 02:39 ارسال شده در December 19, 2024 at 02:39 در ۱۴۰۳/۹/۲۷ در 01:02، Arthur_Matrix گفته است: وانتد دادم صحیح هم هست جیل هم شدید تو اون لحظه داشتم یه کاری رو انجام میدادم بعدش به حسابتون رسیدگی شد توهین نکنید عزیز شب خوش توهین نمیکنیم ولی ک س ننت
Vincenzo_Paradise ارسال شده در December 19, 2024 at 18:01 ارسال شده در December 19, 2024 at 18:01 ⚜️ سلام و خدمت شما پلیر عزیز ⚜️ 📑 شکایت شما بررسی و رد شد ❌ 📄 دلایل : - وانتد شما به درستی ثبت شده و اینکه شما Mercy Killing انجام دادید هم شخص شما Hanzo_Winner و Amir_Troll به دلیل MK مجازات خواهید شد 🌾 با تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ، پیروز و پاینده باشید 🤍 🔰 Telegram Channel : @IRan_Role_Play 🔰
پست های پیشنهاد شده