John_Matrix ارسال شده در December 13, 2024 at 21:34 ارسال شده در December 13, 2024 at 21:34 نام شما در بازی: Anthouny_Nova نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Bellingham_Nostalgia اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول ۳۹ هستم فکشنی هم نیستم توضیحات شکایت: ایشون داخل بازی در پیام به بنده فحش دادند بنده بهشون اخطار دادم که شکایت میکنم اما ادامه دادن مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...)
Bellingham_Nostalgia ارسال شده در December 13, 2024 at 23:21 ارسال شده در December 13, 2024 at 23:21 ببین من مث تو نیسم سریع عکس بگیرم ولی برا چی داخل جیل هستی سه بار منو کیل کردی رفتی اتک دادی به ارمی.از محمد گارد و لیدر های ارمی ادمین ها میتونن بپرسن که تو با چند نفر دیگه اتک دادی
Hassan_Matrix ارسال شده در December 14, 2024 at 05:47 ارسال شده در December 14, 2024 at 05:47 سلام و درود خدمت شما بازیکن سرور ایران رول پلی عزیز ✔️ شکایت شما پیگیری و قبول شد. برای بازیکن مورد نظر Belingham_Nostalgia مجازات صورت خواهد گرفت. تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ꔹ Channel Telegram : @IRan_Role_Play
پست های پیشنهاد شده