Sigma_Senator ارسال شده در December 11, 2024 at 18:49 ارسال شده در December 11, 2024 at 18:49 اسم من:Sigma_Senator اسم فردی که شکایت دارم:Sina_Hermanos عضوفکشنی نیستم لول:۲۵ توضیحات: ایشون بهم وانتد سه تا داد و گفت که به دلیل این که یکی بهم گفته وی دی ام کردی ولی من این کارو نکردم بعد میره تحقیق می کنه میبینه اره جدی نکردم و مدرکی نداره بعد میاد منو کیل کنه با گان بدون اجازه و بعد منو تو عکس که می بینید می کشونه به دنبال خودش میگه بیا بریم دور دور تو عکس ۶ واضح حس و من درخواست دارم از فکشن کیک بشه چون هم وان بی دلیل بعد کیل کردن و بعد میگه بیا بریم دور دور و بهم ویسی گفت اگه بدی فروم مادرت.... که متاسفانه نتونستم ریک بگیرم ادمین های محترم لطفا ایشون رو ادم کنید به خدا وارن کمه براش لطفا کیکش کنید با تشکر از وقتتون که تا اینجا خوندید
Vincenzo_Paradise ارسال شده در December 12, 2024 at 00:44 ارسال شده در December 12, 2024 at 00:44 (ویرایش شده) ⚜️ سلام و خدمت شما پلیر عزیز ⚜️ - @Sigma_Senator 📑 شکایت شما بررسی و رد شد ❌ 📄 دلایل : - رعایت نکردن قوانین نحوه صحیح شکایت 🌾 با تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ، پیروز و پاینده باشید 🤍 🔰 Telegram Channel : @IRan_Role_Play 🔰 ویرایش شده در December 12, 2024 at 00:45 توسط Ehsan_Linux
پست های پیشنهاد شده