Sezar_Hatake ارسال شده در دِسامبر 8 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 8 نام شما در بازی:Sezar_Hatake نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Leo_Samurai اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول24 توضیحات شکایت: نقض قوانین من 3تا وانتد داشتم ولی اف بی ای نباید پیگیری میکرد چون من بالا 5یا6وانتد نداشتم ولی اومد داخل شهر ال وی(شهر لاسونتوراس) منو دی ام کرد اگر من وانتد بیشتر از 5داشتم اف بی ای میتونست منو بگیره ولی من 3وانتد داشتم و شهر 3بودم داخل LSهم نبودم مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Leo_Samurai ارسال شده در دِسامبر 8 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 8 دوست گلم آف بی آی فقط در شهر یک یا همون ls وانتد ۵ و ۶ باید پیگری کنه در گتو و بقیه شهر ها همه وانتد ها مجازه ( مدرک وانتد هم خواستید در خدمتم ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Leo_Samurai ارسال شده در دِسامبر 8 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 8 دومن این dm نیست من شمارو کیل کردم برید جیل دوستتون از پشت زد اگه dm بود نمیرفتید جیل که بعدش هم خودتونو کیل کردم هم دوستتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Leo_Samurai ارسال شده در دِسامبر 8 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 8 بعد چون شما تو ماشین بودی یه راست نمیمیری ناک میشی باید کیلت کرد دوباره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Ehsan_Linux ارسال شده در دِسامبر 10 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 10 ⚜️ سلام و خدمت شما پلیر عزیز ⚜️ 📑 شکایت شما بررسی و رد شد ❌ 📄 دلایل : - پلیر عزیز طبق قوانین سازمان فدرال مجاز به گرفتن وانتد 1 الی 6 در شهر های SF و LV هستند و شکایت شما رد میشه 🌾 با تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ، پیروز و پاینده باشید 🤍 🔰 Telegram Channel : @IRan_Role_Play 🔰 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده