Andy_Nova ارسال شده در December 6, 2024 at 09:26 ارسال شده در December 6, 2024 at 09:26 نام شما در بازی : Andy_Nova مشخصات اکانت شما : لول ۵ - بدون فکشن نام شخصی که ازش شکایت دارید : Frik_Infinity توضیحات : شخص ادعا داره که منو تبر نزده و میگه پول رو قبلا داده و امروز ۱۰ک دیز رو ندزدیده و ازش درخواست مدرک میکنم ولی مدرکی در اینباره نداره و جعل هویت میکنه که زیر دست اتی مدیسون هستش و تبر نیست همه میدونن و من چک کردم که اتی هیچ اسمی از ایشون نبرده. مدارک :
Kamarove_Moltafet ارسال شده در December 6, 2024 at 12:22 ارسال شده در December 6, 2024 at 12:22 2 ساعت قبل، Andy_Nova گفته است: نام شما در بازی : Andy_Nova مشخصات اکانت شما : لول ۵ - بدون فکشن نام شخصی که ازش شکایت دارید : Frik_Infinity توضیحات : شخص ادعا داره که منو تبر نزده و میگه پول رو قبلا داده و امروز ۱۰ک دیز رو ندزدیده و ازش درخواست مدرک میکنم ولی مدرکی در اینباره نداره و جعل هویت میکنه که زیر دست اتی مدیسون هستش و تبر نیست همه میدونن و من چک کردم که اتی هیچ اسمی از ایشون نبرده. مدارک : عزیزم چقد عقده ای اومدم گیم پولتو دادم دیگه
Andy_Nova ارسال شده در December 6, 2024 at 15:13 نویسنده ارسال شده در December 6, 2024 at 15:13 2 ساعت قبل، Frik_Infinity گفته است: عزیزم چقد عقده ای اومدم گیم پولتو دادم دیگه مدرک بده پولو دادی همین الان تو میگی پولو دادی ولی اسکرین شات من چیز دیگهای میگه
Masih_Matrix ارسال شده در December 7, 2024 at 22:25 ارسال شده در December 7, 2024 at 22:25 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز شکایت شما رد شد. دلایل: 1ـ مدارک شما بررسی و شکایت شما رد شد. امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید.
پست های پیشنهاد شده