Votka_Xtraler ارسال شده در نُوامبر 30 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 30 نام شما در بازی: James_Winner نام پلیری که شما از ایشان شکایت : Elcapo_Matrix اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور) : لول 6 توضیحات شکایت: ایشون ریل سل کردن و کلی مدرک از ایشون موجوده ، بنده خودسرانه رفتم از ایشون اکانت خریدم و من رو تبر کردن و اکانت رو بک زدن و قیمت اکانت 200 تومن بود و یه بوفالو از سایت روش زدم و ... تو نیوس هم بوده و اسم جدید اکانت Elcapo_Matrix هست گپ نیوس میتونید برید چک کنید اسم تل Vaspiq بوده شما Namestore Elcapo_Matrix/ تو گیم بزنید میبینید اسمی که اکانتو ازش خریدم Mohamad_Excalibur بود و بعد گزاشتمش Votka_Xtraler و الآنم تغییرش دادم گزاشتمش Elcapo_Matrix که الان بک زدن کلی مدرک از ایشون موجوده , تصویری هم از پول واریزی برای ایشون هست ، فعلا فیلمی از صفحه چت و عکس پرداخت پول هست و بقیه رو هم گفتم که میفرستم بات پشتیبانی . . . مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) مدارک زیاده فیلم و عکس و ... میفرستم بات پشتیبانی چک کنید آیدی تلگرام @Vaspiq Screenrecorder-2024-11-25-13-14-22-245.mp4 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Masih_Matrix ارسال شده در نُوامبر 30 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 30 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز شکایت شما رد شد. دلایل: 1ـ رعایت نکردن نحوه صحیح شکایت از پلیر امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده