Omega_Nostalgia ارسال شده در November 28, 2024 at 11:46 ارسال شده در November 28, 2024 at 11:46 نام شما در بازی: Omega_Nostalgia نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Seyed_Moltafet اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): FBI :R5 توضیحات شکایت:بنده وانتد رو از گتو کاف کردم اوردم پارکینگ میخوام برم داخل زندان arrest کنم نگاه کنین بعد میاد میگه w۶ بود و کیل میکنه اخه اگه ۶ بود خودم از گتو کیل میکردم حالا کاری با اینکه وانتد ۶ بود یا نبود ندارم کجایی قوانین نوشته وقتی کجرمی که کاف شده رو ۶وانتد باشه رو میشه کیل کرد این کیل دزدی نیست چیه لطفا کسایی که قوانین رو بلد نیستن کامل راه ندید مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...)
Troy-Moltafet ارسال شده در November 28, 2024 at 11:54 ارسال شده در November 28, 2024 at 11:54 مدرکی داری که cuff کردی؟
Vincenzo_Paradise ارسال شده در November 30, 2024 at 09:30 ارسال شده در November 30, 2024 at 09:30 ⚜️ سلام و خدمت شما پلیر عزیز ⚜️ 📑 شکایت شما پیگیری و قبول شد ✅ 💎 برای بازیکن Seyed_Moltafet مجازات صورت خواهد گرفت 🌾 با تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ، پیروز و پاینده باشید 🤍 🔰 Telegram Channel : @IRan_Role_Play 🔰
پست های پیشنهاد شده