رفتن به مطلب
توضیحات مبتدی ×
  • پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در (ویرایش شده)

نام شما در بازی: Omega_Nostalgia

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Kaka_Winner

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):

FBI : RANK 5

توضیحات شکایت: این جناب قوانین رو کامل بلد نیستن وانتد ۶ رو که من کاف کردم کیل میکنه بعد هم دلیل الکی میاره میگه تو قوانین زده وانتد ۶ رو فقط باید کیل کرد چه کسی وقتی یکی دیگه کافش کرده رو میره کیل میکنه تازه با اینه من زود تر رسیدم و کاف رو انجام دادم کیل میکنه و میگه داخل قوانین زده میتونید کیل کنید ولی کاف هم میشه لطفا پیگیری کنید با تشکر ❤️

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...)IMG_1873.jpeg.65ea2330ed86c23cfa62b9c0aa0888fa.jpegIMG_1874.jpeg.6682490d570637fdbf5c41f45821ad4c.jpegIMG_1875.jpeg.3271c9fc5f8e983d81fa49d7efb17257.jpeg

ویرایش شده در توسط Omega_Nostalgia
    اشتباه تایپی
    ارسال شده در
    9 ساعت قبل، Omega_Nostalgia گفته است:

نام شما در بازی: Omega_Nostalgia

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Kaka_Winner

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):

FBI : RANK 5

توضیحات شکایت: این جناب قوانین رو کامل بلد نیستن وانتد ۶ رو که من کاف کردم کیل میکنه بعد هم دلیل الکی میاره میگه تو قوانین زده وانتد ۶ رو فقط باید کیل کرد چه کسی وقتی یکی دیگه کافش کرده رو میره کیل میکنه تازه با اینه من زود تر رسیدم و کاف رو انجام دادم کیل میکنه و میگه داخل قوانین زده میتونید کیل کنید ولی کاف هم میشه لطفا پیگیری کنید با تشکر ❤️

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...)IMG_1873.jpeg.65ea2330ed86c23cfa62b9c0aa0888fa.jpegIMG_1874.jpeg.6682490d570637fdbf5c41f45821ad4c.jpegIMG_1875.jpeg.3271c9fc5f8e983d81fa49d7efb17257.jpeg

این چه مدرکیه دیگه 

از کجا معلوم وقتی اون به مجرم رسید تو Find نزدی که تو شات بیوفته ؟ 

ریکشو اگه داری آپلود کن

ارسال شده در (ویرایش شده)

Find  رو زده بودم که سری رفتم براش کافش کردم  نمیام که وسط اونجا find بزنم بعد کال کنم از قبلش زده بود تازه وقتی من رسیدم کافش کردم یکی از دوستاش پیشش بود گفت بیا سوار شو منم سری کاف کردم بعد دیدم ۲ نفر اومدن که یکیش اونده کیل کرده که اقای Kaka_Winner بود نگفت وای اشتباه زدم گفت داخل قوانین زده باید حتما کیل کنی یعنی خودش با اگاهی خودش کیل کرد و عزیز چیزی که به شما مربوط نیست دخالت نکنید

ویرایش شده در توسط Omega_Nostalgia
    اشتباه تایپی
    ارسال شده در
    16 ساعت قبل، Omega_Nostalgia گفته است:

Find  رو زده بودم که سری رفتم براش کافش کردم  نمیام که وسط اونجا find بزنم بعد کال کنم از قبلش زده بود تازه وقتی من رسیدم کافش کردم یکی از دوستاش پیشش بود گفت بیا سوار شو منم سری کاف کردم بعد دیدم ۲ نفر اومدن که یکیش اونده کیل کرده که اقای Kaka_Winner بود نگفت وای اشتباه زدم گفت داخل قوانین زده باید حتما کیل کنی یعنی خودش با اگاهی خودش کیل کرد و عزیز چیزی که به شما مربوط نیست دخالت نکنید

ریک آپلود کن که نشون بده تو اول کاف کردی 

از این باگ ها زیاد اتفاق میوفته 

ارسال شده در
    ۱ ساعت قبل، Kaka_Winner گفته است:

ریک آپلود کن که نشون بده تو اول کاف کردی 

از این باگ ها زیاد اتفاق میوفته 

یعنی داری میگی من بعد تو که کیل کردی کاف کردم یه سوال درست بپرس شما کیل کردین نیومدی کاف کنی که میگی فیلم بده اول تو کاف کردی اصلا منطقی نیست این حرفتون اگر شما ریک دارین که من بعد شما رسیدم کاف کردم ارسال کنین 

اگر ارسال نکنید معلومه مشکل از شما بوده 

دیگه جواب شما رو نمیدم میزارم ادمین خودش تصمیم بگیره

ارسال شده در
    22 ساعت قبل، Omega_Nostalgia گفته است:

ریکورد بده 

ارسال شده در

⚜️ سلام و خدمت شما پلیر عزیز ⚜️

📑 شکایت شما پیگیری و قبول شد

💎 برای بازیکن Kaka_Winner مجازات صورت خواهد گرفت 

🌾 با تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ، پیروز و پاینده باشید 🤍  

🔰 Telegram Channel : @IRan_Role_Play 🔰

مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...