رفتن به مطلب
توضیحات مبتدی ×
  • پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

نام شما در بازی: Javad_Aogiri

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Khalife_Hermanos

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):

Level 30

R3 Vakil

Government 

توضیحات شکایت:

درود ایشون امروز تو تایم من که از ۶ تا ۹ شب بوده و باید جیل میزدم ده بار اومدن و جیل های منو دزدیدن از لیدر هم سوال کنید تایم من بوده

هر بار بهشون اخطار دادم اما متوجه نمیشن مثل اینکه و به کار اشتباهشون پی نمی برن 

به نظرم ایشون رو آگاه کنید که کارشون اشتباس به حرف ما که پی نمیبره

مدارک موجوده

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...)

Screenshot_2024-11-23-21-26-32-403_ru.unisamp_mobile_game.thumb.jpg.dd94a8d39c442f9cb800d765b34823a0.jpgScreenshot_2024-11-23-21-26-27-108_ru.unisamp_mobile_game.thumb.jpg.97a0c7565c699c3f964bf821d6bf407a.jpg

مدارک 

IMG_20241123_211044_835.thumb.jpg.aa486d80552eea2c1a6cb70d4dfa3a63.jpgIMG_20241123_211044_013.thumb.jpg.6d94ee9ec264f77dac1b99de4f412945.jpg

ارسال شده در

عزیز شما اگه دقت کنی داخل  رکورد ها یکدونه Free هم ندادم اگه به عکس نگاه کنید پرسش و پاسخ سوال ار پی بود ایشون رفته بودن سوال جواب بدن من سوالات پاسخ دادم اومدم جیل پر بود رفتم Free دادم میتونید از ساب یا لیدر Goverment بپرسید بعد ایشون اومدن من داشتم Free میدادم شوکر زدن گفتن برو بیرون من گفتم باشه بعدشم گفت Free های منو دزدی شما میتونید از ساب یا لیدر هم بپرسید که ایشون داشتن به سوال ها پاسخ میدادن من حتا به وزیر بهداشت هم گفتم ایشون تو صف من میتونم برم Free بدم وزیر بهداشت گفت برو

ارسال شده در

عزیز نخندون مدرک بیار که فری ندادی همه چی توی شات ها معلومه دوبار به جناب tailang hermanos فری دادین اون موقع که من تو جیل بودم 

و به هم فمیلی خودتون گفتین نده اینو فروم کمتر دیگه دروغ بباف عزیز دل کار اشتباه و دزدی تون هم قبول ندارید خیلی جالبه

ارسال شده در

اولین خودم بی‌گناه نشون نمیدم دومن پلیر های سرور که نمیتونن پایین تا شما به سوالات پاسخ بدی ۳ نفر اومدن دنبال من گفتن بیا جیل منم از وزیر بهداشت اجازه گرفتم رفتم جیل فریی دادم

ارسال شده در

مهم مدرکه که ندارین همه چی تو عکس و ویدیو ها مشخصه که تو کل تایم من میومدین جیل و مزاحمت ایجاد میکردین و جیل دزدی میکردین پس بی خود حرف اضافه نزنید منتظر تصمیم ادمین باشید جناب.

ارسال شده در
    51 دقیقه قبل، Javad_Aogiri گفته است:

مهم مدرکه که ندارین همه چی تو عکس و ویدیو ها مشخصه که تو کل تایم من میومدین جیل و مزاحمت ایجاد میکردین و جیل دزدی میکردین پس بی خود حرف اضافه نزنید منتظر تصمیم ادمین باشید جناب.

ارسال شده در

⚜️ سلام و خدمت شما پلیر عزیز ⚜️

📑 شکایت شما پیگیری و قبول شد

💎 برای بازیکن Khalife_Hermanos مجازات صورت خواهد گرفت 

🌾 با تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ، پیروز و پاینده باشید 🤍  

🔰 Telegram Channel : @IRan_Role_Play 🔰

مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...