رفتن به مطلب
لینک عکس و ریکورد های آپلود شده در انجمن باید از سایت RpFile.Com باشند ×
  • پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

نام شما در بازی:Hossein_Disciples 

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Taha_Paradox

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):

رنک ۶ واگوسم لولم ۱۸ 

توضیحات شکایت: آقا ما یع پات به ایشون فروختیم اشتباهی کم زدیم خودشم قبول داره که کم زدم ۱کک آقا گفت فعلا پول

ندارم با اینکه داشت چون میخواست همون قیمت اصلی بخره ما گفتیم باش ۲هفنه بعد گفتم بزن ۵۰۰ک زد دیه نزن هرچی گفتم الان ۱ ماه شده و میگه نمیزنم فلا

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و.. اینجا نمیاد عکسا کامل میشه برای دیدن بیشتر موارک تل بگید Hossein_Vip_1 تل پی ام بدید همه میدمIMG_20241122_124304_599.thumb.jpg.d6c0d9913b50608f9fd9df63f5e856fa.jpg

ارسال شده در

نام شما در بازی: Taha_Demise

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید : Arsalan_Uchiha

اطلاعات اکانت شما: لول ۹ در فکشنی هم نیستم

توضیحات شکایت : آقا من یه ماشین سوپر جی تی داشتم یه خورده ارتقا دادم ۷ تا مونده بود تا ftt بشه من اینو خواستم ۲٫۵ میل بفروشم یکی اومد گفت میخرم منم تا حالا ماشین نفروخته بودم اون سوار دوچرخه بود منم سوار سوپر جی تی یه کدی گفت زدم ماشینم رو معاوضه کرد با دوچرخه با ۵ دلار بیشتر کل داراییم اون ماشین بودScreenshot_------_ru.unisamp_mobile_game.thumb.jpg.0af71b2b0e11b40436b2df714a65f5e6.jpg

ارسال شده در
    22 دقیقه قبل، Hossein_Disciples گفته است:

نام شما در بازی:Hossein_Disciples 

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Taha_Paradox

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):

رنک ۶ واگوسم لولم ۱۸ 

توضیحات شکایت: آقا ما یع پات به ایشون فروختیم اشتباهی کم زدیم خودشم قبول داره که کم زدم ۱کک آقا گفت فعلا پول

ندارم با اینکه داشت چون میخواست همون قیمت اصلی بخره ما گفتیم باش ۲هفنه بعد گفتم بزن ۵۰۰ک زد دیه نزن هرچی گفتم الان ۱ ماه شده و میگه نمیزنم فلا

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و.. اینجا نمیاد عکسا کامل میشه برای دیدن بیشتر موارک تل بگید Hossein_Vip_1 تل پی ام بدید همه میدمIMG_20241122_124304_599.thumb.jpg.d6c0d9913b50608f9fd9df63f5e856fa.jpg

آقا این خودش با رضایت خودش ماشین سل داده منم خریدم ۵۰۰ ک هم بهش دادم دیگه من چیکار کنم خودش دادهScreenshot_------_ru.unisamp_mobile_game.thumb.jpg.d901f0de07a231664db5ccdb9a0b27fa.jpg

ارسال شده در (ویرایش شده)

🎩 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز 🎩

⚖ شکایت شما پیگیری و رد شد  

📌 دلایل : 

1 - عنوان شکایت باید اسم شخصی که ازش شکایت دارید باشه

2 - ( عکس از اطلاعات حسابتان [ mm/ ] ارسال نکرده اید )

️ با تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید 💙

💻 Telegram Channel : @IRan_Role_Play 💻

ویرایش شده در توسط Reza_Matrix
    • Reza_ این موضوع را بست

لطفاً توجه داشته باشید که تمامی فایل‌ها و تصاویر باید فقط از طریق RpFile.com آپلود شوند.

مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...