Hary_Delocruzz ارسال شده در November 20, 2024 at 19:22 ارسال شده در November 20, 2024 at 19:22 نام شما در بازی: Ava_Nasa نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید اطلاعات اکانت شما (.Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Level 7 R6 Vagos توضیحات شکایت: کل گروو اومدن نزدیک hq واگس خط گیری درخواست گرفتن زون دارم مدارک مورد نیاز: ریک InShot_۲۰۲۴۱۱۲۰_۲۲۴۲۵۰۷۳۸.mp4
Hary_Delocruzz ارسال شده در November 20, 2024 at 20:16 نویسنده ارسال شده در November 20, 2024 at 20:16 52 دقیقه قبل، Ava_Orobas گفته است: نام شما در بازی: Ava_Nasa نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید اطلاعات اکانت شما (.Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Level 7 R6 Vagos توضیحات شکایت: کل گروو اومدن نزدیک hq واگس خط گیری درخواست گرفتن زون دارم مدارک مورد نیاز: ریک InShot_۲۰۲۴۱۱۲۰_۲۲۴۲۵۰۷۳۸.mp4 ادمین ببین زون میخوایم چه وضعشه با ازتکس هم از اون زون اونه گوشه اومده بودن وسطای زون ما
.Richard_Nostalgia ارسال شده در November 21, 2024 at 03:48 ارسال شده در November 21, 2024 at 03:48 8 ساعت قبل، Ava_Orobas گفته است: نام شما در بازی: Ava_Nasa نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید اطلاعات اکانت شما (.Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Level 7 R6 Vagos توضیحات شکایت: کل گروو اومدن نزدیک hq واگس خط گیری درخواست گرفتن زون دارم مدارک مورد نیاز: ریک InShot_۲۰۲۴۱۱۲۰_۲۲۴۲۵۰۷۳۸.mp4 گل من از اون دوزوت بیشتر جلو نیومده اول تو ریکت رو کامل بده بعد حرف بزن
Amin_Matrix ارسال شده در November 21, 2024 at 12:24 ارسال شده در November 21, 2024 at 12:24 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ❌ شکایت شما رد شد. دلایل : 1. رعایت نکردن قوانین نحوه صحیح شکایت از بازیکن. امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. Channel Telegram: @IRan_Role_Play
پست های پیشنهاد شده