رفتن به مطلب
توضیحات مبتدی ×
  • پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

نام شما در بازی: Shytan_Yekta

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Steven_Matrix

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):

Screenshot_2024-11-19-22-07-50-876_ru.unisamp_mobile_game.thumb.jpg.5bf3f573914de1a51ea304638a0ae2d3.jpg

توضیحات شکایت: این پیدیه؟

بدون اخطار وانتد مزاحمت میده و جلوی این پیدی آقای Javad_Solba به من توهین کرد ایشون به من گیر داده الکی وانتد میده حیف دیر ریکورد آن کردم 

حالا تو مگه پیدی نیستی خب ریکورد داری که من مزاحمت ایجاد کردم یا ریکورد بفرست که من اول توهین کردم اون توهین کرد به من بعد چیزی بهش نمیگی

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...)

ارسال شده در
    در ۱۴۰۳/۸/۲۹ در 22:17، Shytan_Yekta گفته است:

نام شما در بازی: Shytan_Yekta

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Steven_Matrix

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):

Screenshot_2024-11-19-22-07-50-876_ru.unisamp_mobile_game.thumb.jpg.5bf3f573914de1a51ea304638a0ae2d3.jpg

توضیحات شکایت: این پیدیه؟

بدون اخطار وانتد مزاحمت میده و جلوی این پیدی آقای Javad_Solba به من توهین کرد ایشون به من گیر داده الکی وانتد میده حیف دیر ریکورد آن کردم 

حالا تو مگه پیدی نیستی خب ریکورد داری که من مزاحمت ایجاد کردم یا ریکورد بفرست که من اول توهین کردم اون توهین کرد به من بعد چیزی بهش نمیگی

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...)

با سلام خدمت شما خودتون توی ریکورد همه چیو توضیح دادید و مزاحمت ایجاد کردید من فقط دیدم شما مزاحمت کردید و کسی به غیر شما مزاحم نبود توهین هم کردید با ویس که وانتد اول هم بخاطر توهین بوده و خودتونم قبول دارید توهین کردید نیازی مدارک هم کامل توی ریکورد خودتون هست شبتون خوش. 

Steven_Matrix

ارسال شده در

⚜️ سلام و خدمت شما پلیر عزیز ⚜️

📑 شکایت شما بررسی و رد شد  

📄 دلایل : 

- پیدی به شما 3 اخطار داده و شما نرفتید !

🌾 با تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ، پیروز و پاینده باشید 🤍 

🔰 Telegram Channel : @IRan_Role_Play 🔰

مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...