رفتن به مطلب
توضیحات مبتدی ×
  • پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

نام شما در بازی:Mahdi_Smoke

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Tom_Moltafet

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): lvl 41 داخل فکشنی نیستم

توضیحات شکایت: وانتد بیدلیل 

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...)IMG__.thumb.jpg.10a0b13dac39b11667f56fe3b6bf9860.jpgIMG__.thumb.jpg.d1f4e2613612ba6e29f9efd111f44787.jpgScreenshot_------_ru.unisamp_mobile_game.thumb.jpg.3a94811a3f45e34063b838dd9252ec88.jpg

ارسال شده در
    33 دقیقه قبل، Mahdi_Smoke گفته است:

نام شما در بازی:Mahdi_Smoke

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Tom_Moltafet

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): lvl 41 داخل فکشنی نیستم

توضیحات شکایت: وانتد بیدلیل 

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...)IMG__.thumb.jpg.10a0b13dac39b11667f56fe3b6bf9860.jpgIMG__.thumb.jpg.d1f4e2613612ba6e29f9efd111f44787.jpgScreenshot_------_ru.unisamp_mobile_game.thumb.jpg.3a94811a3f45e34063b838dd9252ec88.jpg

درود . وقتی جناب شما میرید بیرون گرین زون پیش اسپاون و همه رو کیل میکنید بنده موظف هستم وانتد شمارو ثبت کنم ، اون موقع که منو کیل کردید نمیتونستم وانتد بدم ولی وقتی آن دیوتی کردم وانتد شمارو ثبت کردم ، مدرک هم دارم 🙂

Screenshot_2024-11-17-22-26-55-330_ru.unisamp_mobile.game.jpg

Screenshot_2024-11-17-23-28-25-068_ru.unisamp_mobile.game.jpg

ارسال شده در
    14 ساعت قبل، Tom_Lizard گفته است:

درود . وقتی جناب شما میرید بیرون گرین زون پیش اسپاون و همه رو کیل میکنید بنده موظف هستم وانتد شمارو ثبت کنم ، اون موقع که منو کیل کردید نمیتونستم وانتد بدم ولی وقتی آن دیوتی کردم وانتد شمارو ثبت کردم ، مدرک هم دارم 🙂

زمانی که اف دیوتی کیل کیل میشی نباید ان دیوتی کنی وانتد بدی.

🔥 🔥 -HERMANOS ON TOP-🔥🔥

ارسال شده در
    17 ساعت قبل، Tom_Lizard گفته است:

شما داخل گرین زون ناک شدین تنها راه کیل کردن شما Vdm هستش که اگر هم اینطور باشه اولندش شما از خودتون دفاع نکردین راجب این موضوع و دومندش وانتد اشتباه دادین چون داخل گرین زون هیچکس جز vdm نمیتونه کسیو بکشه حتی اگه بیرون از گرین زون هم باشه باز تیر بزنه به اون هایی که داخل گرین زون هستن تیرش حساب نمیشه و کاراکتر یک حالت خستگی میگیره به خودش

ارسال شده در
    ۱ ساعت قبل، Mohammad_Rail گفته است:

شما داخل گرین زون ناک شدین تنها راه کیل کردن شما Vdm هستش که اگر هم اینطور باشه اولندش شما از خودتون دفاع نکردین راجب این موضوع و دومندش وانتد اشتباه دادین چون داخل گرین زون هیچکس جز vdm نمیتونه کسیو بکشه حتی اگه بیرون از گرین زون هم باشه باز تیر بزنه به اون هایی که داخل گرین زون هستن تیرش حساب نمیشه و کاراکتر یک حالت خستگی میگیره به خودش

عزیز شما نبودی و ندیدی که میشد رفت کنار شاپ که گرین زون نیست افرادی رو که می‌توانست گرفت ناک کرد ، بنده دیدم و بنده رو هم گرفت زد بنابراین وانتد دادم بهش 

ممنون میشم دیگر به موضوعی که اطلاع ندارید دخالت نکنید 

ارسال شده در
    16 ساعت قبل، Tom_Lizard گفته است:

عزیز شما نبودی و ندیدی که میشد رفت کنار شاپ که گرین زون نیست افرادی رو که می‌توانست گرفت ناک کرد ، بنده دیدم و بنده رو هم گرفت زد بنابراین وانتد دادم بهش 

ممنون میشم دیگر به موضوعی که اطلاع ندارید دخالت نکنید 

طبق گفته شما ایشون بغل شاپ 24/7 وایستادن و به شما تیر زدن در اینکه بغل شاپ گرین زون نیست شکی نیست اما اگر ادمین دقت کنند بنده (هوایی یا به یک ماشین تیر میزنم مشکلی پیش نمیاد) ولی اگر دقت کنین تا امفور گرفتم دستم و به یک نفر شلیک کردم گان از دستم گرفته شد و برام پیام اینکه در گرین زون نمیتوانید شلیک کنید اومد پس شما اشتباه کردین و وانتد اشتباه دادین

ارسال شده در
    2 ساعت قبل، Mohammad_Rail گفته است:

طبق گفته شما ایشون بغل شاپ 24/7 وایستادن و به شما تیر زدن در اینکه بغل شاپ گرین زون نیست شکی نیست اما اگر ادمین دقت کنند بنده (هوایی یا به یک ماشین تیر میزنم مشکلی پیش نمیاد) ولی اگر دقت کنین تا امفور گرفتم دستم و به یک نفر شلیک کردم گان از دستم گرفته شد و برام پیام اینکه در گرین زون نمیتوانید شلیک کنید اومد پس شما اشتباه کردین و وانتد اشتباه دادین

داش قشنگ تو ویدیو معلومه داری به ماشین تیر میزنی 

ارسال شده در

⚜️ سلام و خدمت شما پلیر عزیز ⚜️

📑 شکایت شما پیگیری و قبول شد

💎 برای بازیکن Tom_Moltafet مجازات صورت خواهد گرفت 

🌾 با تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ، پیروز و پاینده باشید 🤍  

🔰 Telegram Channel : @IRan_Role_Play 🔰

مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...