Morty Samurai ارسال شده در October 30, 2024 at 08:06 #69993 ارسال شده در October 30, 2024 at 08:06 نام شما در بازی:Morty_Samurai نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید: Arya_Nasa اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):level 14 bikar توضیحات شکایت: دوست دختر اریا بنده رو داشت کیل میکرد و من هم شروع به کیل کردن کردم دوست دختر اریا دو بار که مرد گفت میتونم کیکت کنم و رفت به اریا گفت و اریا کیکم کرد دلیلشم ایم بد ولی بخاطر دوست دخترش بود و الان دوست دخترش اومده بنده رو مسخره میکنه از حرف اولش که گفته بود کیکت میکنم مدرک نتونستم بگیرم ولی از مسخره کردنش گرفتم و الان مدرک مسخره کردن و بودن در واگوس رو دارم مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) 5 @ اشتراک گذاری
Arya_Scarlett ارسال شده در October 30, 2024 at 15:55 #70048 ارسال شده در October 30, 2024 at 15:55 7 ساعت قبل، Morty Samurai گفته است: نام شما در بازی:Morty_Samurai نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید: Arya_Nasa اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):level 14 bikar توضیحات شکایت: دوست دختر اریا بنده رو داشت کیل میکرد و من هم شروع به کیل کردن کردم دوست دختر اریا دو بار که مرد گفت میتونم کیکت کنم و رفت به اریا گفت و اریا کیکم کرد دلیلشم ایم بد ولی بخاطر دوست دخترش بود و الان دوست دخترش اومده بنده رو مسخره میکنه از حرف اولش که گفته بود کیکت میکنم مدرک نتونستم بگیرم ولی از مسخره کردنش گرفتم و الان مدرک مسخره کردن و بودن در واگوس رو دارم مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) 🤣😂😂😂
Amin_Matrix ارسال شده در November 5, 2024 at 10:41 #70884 ارسال شده در November 5, 2024 at 10:41 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ❌ شکایت شما رد شد. دلایل : 1. رعایت نکردن قوانین نحوه صحیح شکایت از بازیکن. امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. Channel Telegram: @IRan_Role_Play
پست های پیشنهاد شده