رفتن به مطلب
لینک عکس و ریکورد های آپلود شده در انجمن باید از سایت RpFile.Com باشند ×
  • Nioton_Linux

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

نام شما در بازی: Steve_Yekta

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Nioton_Linux

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): 

LSPD-R4

Screenshot_------_ir.iranrpsv_play.thumb.jpg.24bb862fcf62941caca9537eb0d29e77.jpg

توضیحات شکایت: Nioton_Linux چیت زده و وارد دمز شده که من اونجا ریکورد گرفتم و مدرک هم دارم باز ولی 2تا ریکورد گذاشتم که کافیه براش

ایشون یه چند باری هم تبلیغات سرور کرده بود پیویم که فکر کنم پاک کرده اما پیوی دوستام هم تبلیغ کرده بود اگر پیام های داشته باشم می‌زارم اینجا

یه سرور داشته که 50کک به پول ایران رول پلی فروخته با اکانت فیک هم رفته فروخته و از ماهان نمسیس هم 200تومان خریده بود میتونید از ماهان نمسیس بپرسید البته اگر ماهان جان راستش رو بگه

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...)

ارسال شده در
    2 دقیقه قبل، Steve_Yekta گفته است:

نام شما در بازی: Steve_Yekta

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Nioton_Linux

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): 

LSPD-R4

Screenshot_------_ir.iranrpsv_play.thumb.jpg.24bb862fcf62941caca9537eb0d29e77.jpg

توضیحات شکایت: Nioton_Linux چیت زده و وارد دمز شده که من اونجا ریکورد گرفتم و مدرک هم دارم باز ولی 2تا ریکورد گذاشتم که کافیه براش

ایشون یه چند باری هم تبلیغات سرور کرده بود پیویم که فکر کنم پاک کرده اما پیوی دوستام هم تبلیغ کرده بود اگر پیام های داشته باشم می‌زارم اینجا

یه سرور داشته که 50کک به پول ایران رول پلی فروخته با اکانت فیک هم رفته فروخته و از ماهان نمسیس هم 200تومان خریده بود میتونید از ماهان نمسیس بپرسید البته اگر ماهان جان راستش رو بگه

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...)

اکانتش رو دیلیت کرده و مشخص نیست که خودشه وگرنه مدرک ممبر دزدی از ایران رول پلی رو میگذاشتم

ارسال شده در
    هم اکنون، Steve_Yekta گفته است:

اکانتش رو دیلیت کرده و مشخص نیست که خودشه وگرنه مدرک ممبر دزدی از ایران رول پلی رو میگذاشتم

ببین جوجو یه بن ۱۵ یا ۷ روزست واسه این فشار نمی‌خورم

با این کارت بچه سالیت رو نشون ندادی

ارسال شده در
    48 دقیقه قبل، Sajjad_Hermanos گفته است:

ببین جوجو یه بن ۱۵ یا ۷ روزست واسه این فشار نمی‌خورم

با این کارت بچه سالیت رو نشون ندادی

از صدات معلومه بچه سال کیه و یاد بگیر فوش مادر ندی این بخاطر همون فوشه و کی گفته ممبر دزدی و تبلیغات سرور های دیگه تو ایران رول پلی بن 15 یا 7 روزه

ارسال شده در
    6 ساعت قبل، Steve_Yekta گفته است:

از صدات معلومه بچه سال کیه و یاد بگیر فوش مادر ندی این بخاطر همون فوشه و کی گفته ممبر دزدی و تبلیغات سرور های دیگه تو ایران رول پلی بن 15 یا 7 روزه

مدرک نداری که ممبر دوزدی کردم بیا برو جیل هاتو بزن لیدرت بهت گیر نده

ارسال شده در

سلام و درود خدمت شما، بازیکن عزیز 🌟

شکایت شما با موفقیت پیگیری و تأیید شد

برای بازیکن Nioton_Linux مجازات لازم اعمال خواهد شد⚖️

از شما بابت ارسال شکایت سپاسگزاریم و امیدواریم تجربه‌ای فوق‌العاده در سرور ایران رول پلی داشته باشید! 🎮

لطفاً توجه داشته باشید که تمامی فایل‌ها و تصاویر باید فقط از طریق RpFile.com آپلود شوند.

مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...