Romeo_Moltafet ارسال شده در October 25, 2024 at 13:14 #69065 ارسال شده در October 25, 2024 at 13:14 نام شما در بازی: Billy_Winzer نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید: Ruhollah_Madison اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): 28 توضیحات شکایت: آقای Ruhollah_Madison نه میگه آرمی پره نه میگه جا داره sms دادم 10 بار پرسیدم آرمی جا داره جواب نداده رفتم آرمی میگم جا داره یا نه هیچی نگفته البته Ruhollah Madison با من یه کینه کوچیکی داشت ولی Non Rp هست این کارش مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...)
Ruhollah_Parvane ارسال شده در October 25, 2024 at 13:24 #69068 ارسال شده در October 25, 2024 at 13:24 7 دقیقه قبل، Billy_Winzer گفته است: نام شما در بازی: Billy_Winzer نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید: Ruhollah_Madison اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): 28 توضیحات شکایت: آقای Ruhollah_Madison نه میگه آرمی پره نه میگه جا داره sms دادم 10 بار پرسیدم آرمی جا داره جواب نداده رفتم آرمی میگم جا داره یا نه هیچی نگفته البته Ruhollah Madison با من یه کینه کوچیکی داشت ولی Non Rp هست این کارش مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) عزیز تایم راب هست میاد اونجا احتمال همکاری با گنگ دارید اگه تیپ بدن قبول کنید به ضرر ارمی تموم میشه و میخواید ارمی بیاد تلگرام میتونید سوال کنید
پست های پیشنهاد شده