Kai_Quantum ارسال شده در October 13, 2024 at 14:53 #67152 ارسال شده در October 13, 2024 at 14:53 (ویرایش شده) درود عزیزان من روزی ۱۰ ساعت تایم میزنم بعد این آقا میاد به من میگه هیل فیک میدی بعد کنه بدبخت توی این ۱۰ ساعت کلا ۲۰۰ تا یا ۱۳۰ تا هیل میدم بعد ممبر فم خودم با نام Sogol_Killer میاد با تایم ۹ روزی ۱۹۰ تا هیل میده برای اون فیک نی برای من فیکه ممبر این آقا برگشته به من میگه بهت ربط ندارع وارن نمیده بعد من بهش چیزی نمیگم رد میشم میگه چرا رد میشی یه وارن اینا همش عجیبه من دوتا فکشن رفتم الان دوتا کیک دارم این عجیب تره یکی بی دلیل برای همین مدیک من میرم آف میشم بعد میام گیم یکدفعه کیک ؟ رسیدگی کنید اگرم لازم بود بگید من براتون عکس از مای اکتیویتی بدم با تشکر از شما بابت زحماتتون ویرایش شده در October 13, 2024 at 14:56 توسط Yasin_Rail عکس اشتباه
Kai_Quantum ارسال شده در October 13, 2024 at 19:19 نویسنده #67178 ارسال شده در October 13, 2024 at 19:19 4 ساعت قبل، Yasin_Rail گفته است: درود عزیزان من روزی ۱۰ ساعت تایم میزنم بعد این آقا میاد به من میگه هیل فیک میدی بعد کنه بدبخت توی این ۱۰ ساعت کلا ۲۰۰ تا یا ۱۳۰ تا هیل میدم بعد ممبر فم خودم با نام Sogol_Killer میاد با تایم ۹ روزی ۱۹۰ تا هیل میده برای اون فیک نی برای من فیکه ممبر این آقا برگشته به من میگه بهت ربط ندارع وارن نمیده بعد من بهش چیزی نمیگم رد میشم میگه چرا رد میشی یه وارن اینا همش عجیبه من دوتا فکشن رفتم الان دوتا کیک دارم این عجیب تره یکی بی دلیل برای همین مدیک من میرم آف میشم بعد میام گیم یکدفعه کیک ؟ رسیدگی کنید اگرم لازم بود بگید من براتون عکس از مای اکتیویتی بدم با تشکر از شما بابت زحماتتون Name:Yasin_Rail در فکشنی حضور دارید؟ داشتم کیک شدم لول شما:20 راستی میگن شما از مدیک محروم شدی میگم یعنی چی میگه باید بری از آرمی در ضمن میگم مدرکی هست بهم بدید که خیلی فیک زدم ؟ میگن به شما نمیدیم چون اصلا مدرکی وجود ندارع
Leo_ Vengeance ارسال شده در October 13, 2024 at 19:38 #67179 ارسال شده در October 13, 2024 at 19:38 17 دقیقه قبل، Yasin_Rail گفته است: Name:Yasin_Rail در فکشنی حضور دارید؟ داشتم کیک شدم لول شما:20 راستی میگن شما از مدیک محروم شدی میگم یعنی چی میگه باید بری از آرمی در ضمن میگم مدرکی هست بهم بدید که خیلی فیک زدم ؟ میگن به شما نمیدیم چون اصلا مدرکی وجود ندارع عزیز چند بار تکرار کردی کیک شدی حالام برو مشقاتو بنویس پسر
Kai_Quantum ارسال شده در October 14, 2024 at 03:55 نویسنده #67188 ارسال شده در October 14, 2024 at 03:55 8 ساعت قبل، Laffsio_Winzer گفته است: عزیز چند بار تکرار کردی کیک شدی حالام برو مشقاتو بنویس پسر عزیزم مغزم سره جاش نبود در ضمن وقتی همینطوری میای یه چیزی مینویسی همین میشه کیک شده بودم نفهمیدم فقط نوشتم
Yoones_Killer ارسال شده در October 14, 2024 at 16:15 #67291 ارسال شده در October 14, 2024 at 16:15 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ❌ شکایت شما رد شد. دلایل : 1.رعایت نکردن قوانین نحوه صحیح شکایت از بازیکن. امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. Channel Telegram: @IRan_Role_Play
پست های پیشنهاد شده