رفتن به مطلب
توضیحات مبتدی ×
  • Nima_Killer

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود عزیزان من روزی ۱۰ ساعت تایم میزنم بعد این آقا میاد به من میگه هیل فیک میدی بعد کنه بدبخت توی این ۱۰ ساعت کلا ۲۰۰ تا یا ۱۳۰ تا هیل میدم بعد ممبر فم خودم با نام Sogol_Killer میاد با تایم ۹ روزی ۱۹۰ تا هیل میده برای اون فیک نی برای من فیکه ممبر این آقا برگشته به من میگه بهت ربط ندارع وارن نمی‌ده بعد من بهش چیزی نمیگم رد میشم میگه چرا رد میشی یه وارن اینا همش عجیبه من دوتا فکشن رفتم الان دوتا کیک دارم این عجیب تره یکی بی دلیل برای همین مدیک من میرم آف میشم بعد میام گیم یکدفعه کیک ؟

رسیدگی کنید اگرم لازم بود بگید من براتون عکس از مای اکتیویتی بدم با تشکر از شما بابت زحماتتونScreenshot_2024-10-12-23-03-17-958_ru.unisamp_mobile_game.thumb.jpg.d6d5a099532b3285b4af5c3056b073c6.jpg

ویرایش شده در توسط Yasin_Rail
    عکس اشتباه
    ارسال شده در
    4 ساعت قبل، Yasin_Rail گفته است:

درود عزیزان من روزی ۱۰ ساعت تایم میزنم بعد این آقا میاد به من میگه هیل فیک میدی بعد کنه بدبخت توی این ۱۰ ساعت کلا ۲۰۰ تا یا ۱۳۰ تا هیل میدم بعد ممبر فم خودم با نام Sogol_Killer میاد با تایم ۹ روزی ۱۹۰ تا هیل میده برای اون فیک نی برای من فیکه ممبر این آقا برگشته به من میگه بهت ربط ندارع وارن نمی‌ده بعد من بهش چیزی نمیگم رد میشم میگه چرا رد میشی یه وارن اینا همش عجیبه من دوتا فکشن رفتم الان دوتا کیک دارم این عجیب تره یکی بی دلیل برای همین مدیک من میرم آف میشم بعد میام گیم یکدفعه کیک ؟

رسیدگی کنید اگرم لازم بود بگید من براتون عکس از مای اکتیویتی بدم با تشکر از شما بابت زحماتتونScreenshot_2024-10-12-23-03-17-958_ru.unisamp_mobile_game.thumb.jpg.d6d5a099532b3285b4af5c3056b073c6.jpg

Name:Yasin_Rail

در فکشنی حضور دارید؟ داشتم کیک شدم

لول شما:20

راستی میگن شما از مدیک محروم شدی میگم یعنی چی میگه باید بری از آرمی در ضمن میگم مدرکی هست بهم بدید که خیلی فیک زدم ؟ میگن به شما نمیدیم چون اصلا مدرکی وجود ندارع

ارسال شده در
    17 دقیقه قبل، Yasin_Rail گفته است:

Name:Yasin_Rail

در فکشنی حضور دارید؟ داشتم کیک شدم

لول شما:20

راستی میگن شما از مدیک محروم شدی میگم یعنی چی میگه باید بری از آرمی در ضمن میگم مدرکی هست بهم بدید که خیلی فیک زدم ؟ میگن به شما نمیدیم چون اصلا مدرکی وجود ندارع

عزیز چند بار تکرار کردی کیک شدی حالام برو مشقاتو بنویس پسر

ارسال شده در
    8 ساعت قبل، Laffsio_Winzer گفته است:

عزیز چند بار تکرار کردی کیک شدی حالام برو مشقاتو بنویس پسر

عزیزم مغزم سره جاش نبود در ضمن وقتی همینطوری میای یه چیزی می‌نویسی همین میشه کیک شده بودم نفهمیدم فقط نوشتم 

ارسال شده در

سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز
     شکایت شما رد شد.

دلایل :
    1.رعایت نکردن قوانین نحوه صحیح شکایت از بازیکن.

امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید.

Channel Telegram: @IRan_Role_Play

• Yoones_Killer این موضوع را بست
    مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...