Philips_Avenger ارسال شده در October 8, 2024 at 11:38 #66503 ارسال شده در October 8, 2024 at 11:38 نام شما در بازی : Philips_Avenger نام لیدری که از ایشان شکایت دارید : Masih_Matrix اطلاعات فکشن و رنک و لول شما : رنک 1 لول 41 فکشن FBI توضیحات شکایت : پارتی بازی و توهین ساب به ممبر ها و جواب ندادن لیدر به پلیر ها من متاسفانه نمیتونستم از تاپیک عکس بگیرم بخاطر محدودیت ها من درخواست رنک گذاشتم و یک ممبر دیگه به نام Hanzo_Killer هم درخواست رنک گذاشتن من و ایشون هم زمان باهم 10 تا بشین و پاشو انجام دادیم خودتون هم میتونید از داخل فکشن ببینید و من زود تر از ایشون درخواست رنک گذاشتم اما درخواست رنک ایشون قبول شد و درخواست رنک من رد شد و همون موقعه رنک ایشون داده شد و قبل از انجام تمرین دمز و بشین و پاشو رنک ایشون تایید شد مورد دوم اینکه من شروع کردم به شکایت ساب فکشن پیویم اومد و بی احترامی کرد مورد سوم ایشون دیشب اکتیویتی نداده و لیدر براش امروز میخواد اکتیویتیشو بزاره مورد چهارم اینکه وقتی تو گیم کار مهمی داریم جواب نمیده و فقط جواب هم فکشنی های خودش رو میده
Amin_Matrix ارسال شده در October 16, 2024 at 14:55 #67403 ارسال شده در October 16, 2024 at 14:55 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ❌ شکایت شما رد شد. دلایل : 1. لیدر درستی به وظیفه ی خود عمل کرده است . امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. Channel Telegram: @IRan_Role_Play 1 @ اشتراک گذاری
پست های پیشنهاد شده