ZX Adrenalin ارسال شده در October 7, 2024 at 13:50 #66302 ارسال شده در October 7, 2024 at 13:50 سلان خسته نباشید ،دیروز یه پلیر امد مارو از ماشین انداخت بیرون ۳ ستاره کرد و کشت انداخت زندان من همون لحظه مونده بودم چی شد رفتم زندان به ادمین گفتم یکی با آیدی ۸۹ با من اینکارو کرده ادمین بعد چند دقیقه جواب نداد سرور هم خلوت بود من یه لحظه اعصابم خورد شد گفتم چیزم توی ادمین این سرور یهو مارو ۱۵ روز بن کرد حاضرم جون پدرو مادرم رو قسم بخورم که من هیچ کاری نکردم لطفا رسیدگی کن حداقل این بن رو کمتر کنید ... سپاس تمام قوانین بازی رو ۴۰ دقیقه مطالعه کردم
Hamed_Aogiri ارسال شده در October 7, 2024 at 16:34 #66394 ارسال شده در October 7, 2024 at 16:34 سلام و درود خدمت شما بازیکن عزیز سرور ایران رول پلی ◄ - شکایت شما بررسی و رد شد ✕ ◄ - دلایل : 1 • استفاده نکردن از فرم صحیح شکایت از بازیکن ! 2 • اسم حساب انجمن شما با اسم داخل بازیتون تفاوت دارد ! 3 • ارسال نکردن عکس از ( mm/ ) ! ◃ - تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. ◃ - کانال تلگرام ، اطلاع رسانی سرور : IRan_Role_Play@ • ⌲ 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜
پست های پیشنهاد شده